Da moras izaći van iz kabine, ima jedan klin na okretištu, koji se stavlja u odgovarajuću rupu, kad je ralica u željenom položaju.zrine892 kaže:e vedrane...skuzio sam po slici da je to zakretna ralica...da ju mozes okretati....a kako to cinis? jel izajdes iz kabine pa ju zakrenes u drugu stranu ili ?
Ako misliš na ralicu, nisam. Al može se podesiti tako da radi jarak, recimo za neku odvodnju. Ono što sam spomenuo oranje, nisam to doslovno mislio vidi se po smilenenad 23 kaže:Si to orao na mačkovi???
3 dana, s tim da svaki dan oreš od 8:00 do 22:00... 15 ha je ta tablanenad 23 kaže:Koliko si dana tu tablu orao? PG. je orao so im šarafi pucali . A ja sem orao MF 6110 80KS sa 2 brazne 12 cola i to sam komaj zorao. Jer se ta zemlja samo ljepi za desku.
Ona prva slika je slikana u proljeće, a ostale slike oranja(s agrotronom 150) su u siječnju prošle godine.Kontam kaže:Strašne parcele i još strašniji strojevi. De mi reci jel su sve slike slikane u rujnu? Pozdrav
Da, i odmah pretanjurati u jesen (može i u ožujku) da se te brazdurine malo rasječu, tako da se u proljeće nemora duboko obrađivati da bi se poravnalo i razrahlilo.Kontam kaže:Hvala. Vidim da ima vlage, pa mi bilo neobično da su sve slike iz rujna. Bolje je otvoriti brazde ujesen,jel?