• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VIC

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
: Kiosk Tiska...

Prema zadnjim informacijama, najpoznatiji pljačkaš Mile Najlonka, odustao je od pljačke tiskovog kioska i to nakon višesatnog čekanja u redu.
Izjavio je:
- Oko podne sam stao u red... bila nekakva baba ispred mene...navuče ja onu čarapu na glavu i izvadi pištolj na vodu... reko, čim baba obavi svoje... ja nastupam
- I?
- Prvo je kupla novine... ja reko to je to... kad ono mahuna... onda je krenla mijenjat 10 eura... pa slat paket sestri... pa kutnu garnituru kupovat... pa 3 kante JUP-ola... pa joj zazvoni telefon...javili da joj muž umro!
- Onda je valjda otišla?
- Jes *****... onda je na kiosku isprintala sliku pokojnog muža, kupla okvir za sliku, uramila ju, stavila onu crnu traku na rub okvira...naprdi onu sliku na pult i otvori knjigu žalosti
- Sve to na tiskovom kiosku!?
- To nije ni pola! Onda je uplatila... neš vjerovat... na kiosku je uplatila prelet dvaju MIGova iznad nas jer joj je... kako su ovi iza mene u redu pričali... pokojni muž joj bio umirovljeni časnik... nekav general bojnik... nemam pojma.
- I?
- A što "i" sunce ti *****... kad je to problo zvučni zid iznad kioska... poljegalo nas 10tak po podu ki paradajz kad ga suša satere. Ležimo mi na podu... kad čuješ ovu što dela u kiosku...viče "Bako, za umirovljenike, posebno vojne, posebno kad su pokojni, imamo vam u ponudi i počasnu paljbu iz haubica... 100 kuna jedno opaljenje!
- Nije valjda uplatila počasnu paljbu?
- Krutejebo... tukle su haubice od pola jedan pa nadalje
- A vi svi?
- Mi se s poda nismo makli još od aviona. Nekav deda puže... pređe preko reda... kupi šljem na kiosku... i vrati se u red...htio i pancirku kupit, al se ova iz kioska derala "Nema više, jučer sve prodala!!!".
- Dokle je to trajalo?
- Negdje do 4 se pucalo... onda je ova što dela u kiosku prodala babi onu sirenu kojom daješ znak za prestanak opće opasnosti...zavrti baba 6 krugova na sireni... i mi se digli.
- Jel onda baba otišla?
- Je, al po pokojnika... koji je... eto... kremiran u tiskovom kiosku.
- U kiosku?!?
- I to za 450 kuna... ja vidio kad je baba plaćala.
- Dobro jebemu mater više i svemu... jel bar onda otišla!?
- Nije. Nisam zna da preko tiskovog kioska moš organizirat karmine. Platila baba karmine... a ova u kisoku... iznese ona stol i stolice...ispeče 2 odojka iza kioska... i jebi ga... sjeli mi svi...i el ono...jedi i popij
- Pa dobro... jeste li vi Mile opljačkali kiosk il ne???
- Dat budem iskren... ja sam se na karminama oblokal ka budala...pustio sam svu vodu iz pištolja i napunija ga badelovim konjakom. Ispuca sam si u usta... a jedno 9 šaržera konjaka... nakon trećeg mi pukla čarapa na glavi... men ti od konjaka glava bubri.
- Znači od pljačke nije bilo ništa???
- Bogami ništa. Ja sam ti se u jutro probudio pred kioskom... sjedim na 50 kila krumpira u vreći, u ruci mi živa perzijska mačka, rešo kraj mene, nanjem nov ekspres lonac, unjem se kuvaju 4 kranjske kobasice, na nogama mi klizaljke, u ustima zviždaljka, a od guzice pa kroz košulju sve preko vrata... neš vjerovat... zataknut suncobran. Vele da sam to sve, nako pjan, kupio na kiosku u 9 navečer... kad su završile karmine... a ona je počela svadba.............

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
ZORAN ŠPRAJC odjavio je sinoćnji RTL Direkt ispričavši vic.
"Za kraj, da budemo potpuno politički nekorektni, jedan vic", rekao je Šprajc pa popio vode prije nego što je krenuo pričati.
-Znate li što rade dva geja? Vode ljubav.
-Znate li što rade dvije lezbe? Isto, vode ljubav.
-A što rade gej i lezba? Vode Srbiju", glasio je vic iza kojeg je uslijedila montaža Zorana Milanovića kako se smije.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,787
Pričaju otac i sin.
Tata, moramo prodati mamu.
Otac raširi oči i pita. Zašto sine?
Odgovara sin, ja više ne cicam, ti tata više ne xebeš. Zašto da je hranimo, za susjeda?

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,477
Pošto je Crvenkapa trenutno aktuelna,,, jedan na njen račun,,,,
Ide Crvenkapa kroz šumu,,,
Iskoči pred nju vuk,, i pita je,,,
"a dje si ti pošla Crvenkapice,,,,
a ona će,,,
"u Azerbejdžan,,,, "
a vuk će ,,
"a što ćeš tamo,,"
da vidim Baku,,,...reče Crvenkapa,,

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,787
Prodaje Mujo sladoled na nudističkoj plaži, prilazi mu jedna dobra mačka i traži sladoled.
Ogleda nju Mujo od glave do petei daje joj sladoled.
Pita njega ta ženska:
Šta je papku, nisi nikad vidio golu žensku?
A Mujo če njoj:
Ma nije to nego gledam odakle češ mi platit.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Evo sjetih se vica o teoriji i praksi.
Pita sin oca stari kaj je to po teoriji je ovak a u praksi vako,ne kuzim kak to moze biti.
Zamisli se covjek pa kaze;vidi sine,pitat cemo mamu nesto,zeno aj kazi bili spavala s nekim drugim muskarcem za sto iljada eura.Bi kako nebi kaze skvo,otplatili bi kredit i kupili nova kola ,sto nebi,dobro kaze covik ajmo sad kcer pitat.
Severina aj malo sidji da te nesto priupitam kaze ovaj,sta je sta oces veli kcer;vidi ovako da te pitam bili spavala s nekin nepoznatim muskarcem za milion eura.
Bi sto nebi kaze kcer,kupila bi dobru kucu,dobar auto i jos bi mi ostalo,sad pogleda otac sina pa kaze.
E moj sine vidis po teoriji mi smo ti milioneri a u praksi sanama zive dvije kurve. 🙃

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Na svakih desetak parkiranih automobila oko kuća i apartmana barem osam ima slovenske tablice?! Obzirom da su oni več i legalni vlasnici bezbrojnih nekretnina i objekata uzduž Jadrana, izgleda da bi mogla uslijediti i preregistracija u činjenično stanje i faktični posjed, kaj je - je, u "Slovensko primorje i Dalmacija".
Za to vrijeme dok se mi svađamo recimo oko cijepljenja i oko kovid putovnica, oni su več doputovali... ;)

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ma nek dolaze braca slovenci i ostala,i tak bumo opet skupa u Balkaniji Narodnoj Republici brace Slavena. :ppozdrav:

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Rekao sam joj: "Dosta, ne mogu više! Odlazim od tebe!".
Izašao sam napolje i čuo sam pucanj!
Ne mogu da vjerujem, ubila se?
Vraćam se gore u stan, a ona me opet zajebala, otvorila šampanjac.

Najnoviji postovi

Na vrh