• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VIC

ilegalac

Član
Tu od
19 Velj 2010
Poruka
909
hahaha
i žene bi trebale oćistit kuću
:partyman::rolfer:

koje smo mi papunjare:evil:
pa jedino mi i srbi čistimo kuću
čak ni slovenci ni makedonci ne čiste, ni albanci

papučari:butthead::butthead::butthead:

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Evo ako nekoga zanimaju ovake stvari pa neka malo prouči

Tajna broja 11

Strašno – čitaj do kraja.

Iako možda ne vjeruješ u slučajnosti, pročitaj, vrlo je zanimljivo.

Prije svega kraj, ali najprije čitaj.

1) New York City ima 11 slova.

2) Afghanistan ima 11 slova.

3) Ramsin Yuseb ima 11 slova. (terorist, koji je 1993 godine prijetio USA de će uništiti zgrade Twin Tower - blizance.)

4) George W. Bush ima 11 slova.

Za sada izgleda da se radi samo o čistoj slučajnosti, ali postaje sve zanimljivije:

1) New York je 11. država USA

2) Prvi zrakoplov koji se obrušio na blizance je bio zrakoplov leta broj 11

3) U tom zrakoplovu je bilo 92 putnika: 9 + 2 = 11

4) Drugi zrakoplov s brojem leta 77 koji je također udario u zgradu je imao 65 putnika:
6 + 5 = 11

5) Tragedija se dogodila u rujnu, dakle 9/11, kako se svuda spominje

6) Ovaj datum je sličan SOS tel. broju 911

Čista slučajnost?

Čitaj dalje i procijeni:

1) Broj žrtava u otetim zrakoplovima je 254.

2) 11. rujan je 254. dan u godini. 2+5+4=11.

3) Napad u Madridu se dogodio 11.3.2004 1+1+3+2+4=11.

4) Napadi u Madridu su se dogodili 911 dana nakon napada na blizance.

Sada dolazi najzanimljiviji dio:

Najpoznatiji simbol pored Stars & Stripes (zvijezde i crte na američkoj zastavi), je Orao. Slijedeći citat iz Kurana, u „knizi islama”:

“Ovako je zapisano: sin Arapa probudi strašnog Orla. Orlov gnjev se raširi po cijeloj Alahovoj zemlji, sve dok neki ne padoše u očaj, posije sve više i više ljudi postade sretnije.: Orlov gnjev očisti Alahovu zemlju i zavlada mir.”

Ovaj citat nosi broj 9.11.

I dalje sumnjaš?

Probaj ovo, od ovoga čovjeka hvata jeza:

Uradi slijedeće:

1. Označi mišem simbol Q33 NY. To je oznaka prvog leta koji je svoje putovanje završio na blizancima.

2. Uvećaj font na 48.

3. Promijeni font na WINDINGS.

Što sad kažeš?

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
za one koji se neče snać.

Zanemarite sandučič.
malo previše da bi bilo slučajnost.

Posljednje uređivanje:

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533
U gluho doba noći dopratio mladić Mujinu kćerku do nebodera. Stali oni pred haustor da se malo odmore. Stoje oni tako pa se mladić onako machovski podboči i osloni na neboder te reče: "De bona, hajd‘ ga malo popuši, majke ti!" "Šta ti je? More neko naići!" "Ma, dušo moja, brzo ćemo." "Ma more naić‘ neko od komšije pa će vidit, reći mom babi i puknut će bruka", odgovori cura. "Ma joo...oj..., hajd‘ bona, znaš ti mene, začas ću, za sekundu", nastavlja on. "Ma nemoj me..., rekla sam ti da neću sade!!!", vikne cura. "Medu moj, znaš da te jako volim...", i dalje moli mladić. Uto se otvore vrata od haustora nebodera i pojavi se Mujina mlađa kćerka u spavaćici, sva raščupana i krmeljava, te kaže: "Rek‘o mi je babo da vam kažem ovako: Jel‘ da mu ga ti popušiš, jel da mu ga ja popušim, jel da sačeka mati da dođe iz noćne smjene pa da mu ga ona popuši, samo brate, nek‘ skine više ruku s tog interfona!"

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Meni daje bez sandučeta, pa se i ja pitam otkud sad pa on tu?

a da...kopirao je i tačku, pa se pojavilo sanduče.
Znači samo bez tačke
Q33 NY

Što @Žuti kaže - jel slučajnost ili ne?
stvarno zanimljivo?

Posljednje uređivanje:
H

Hrvach

Guest
Poštanski sandučić ima veze sa Žutim:rolfer::rolfer: Ajde priznaj, kaj sve poštari nose u svojim torbama:drinkers::rolfer:

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Meni daje bez sandučeta, pa se i ja pitam otkud sad pa on tu?

a da...kopirao je i tačku, pa se pojavilo sanduče.
Znači samo bez tačke
Q33 NY

Što @Žuti kaže - jel slučajnost ili ne?
stvarno zanimljivo?

To sam ja dobio mailom prije par dana , prvi put nije bilo sandučića , ali sad kada sm ponovno probao ima sandučić . :scratch

Neznam u čemu je fora :scratch

Inače na kraju maila piše da prosljedim tu poruku na nekoliko adresa , onda će mi se za 11 minuta dogoditi nešto dobro , a ako nepošaljemn nešto loše :evil:

Kada dobivam te tzv " prosljedi mailove " ja to odmah brišem , neke ni ne čitam .

Nevjerujem u te gluposti .:rolleyess:

Međutim ovo mi se činilo zanimljivo , pa eto da podijelim sa vama .

Uploaded with ImageShack.us

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,755
Kaže dečko curi " Dodji večeras kod mene,nema nikog kući " I dodje cura pozvoni 2-3 puta, kad ono stvarno nema nikog :D

P

picek2kom

Guest
odlučili se baba i deda poseksat.a pošto dedi nije htio stojat ode on u drvarnicu,raskoli dvije treske i počne ga vezat.a baba znatiželjna što ga nema dođe nalukne se,vidi kaj on dela i brzo natrag u kuću,uzme crnu kremu za cipele i počne ju mazat.uto deda dođe unutra i iznenađen pita babu a kaj to delaš,a baba će na to pa oblačim ju u crninu kad je tvoj na nosilima

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Zemljopis žena

- Izmedju 18 i 20 godina, žena je kao Afrika: poludivlja, prirodno lijepa i puna misterioznih ušća sa zajamčenim urodom.

- Između 21 i 30 godina, žena je kao Amerika: razvijena i otvorena prema tržištu, osobito prema onom bogatom.

- Između 31 i 35 godina, žena je kao Indija: senzualna, opuštena, svjesna svoje ljepote.

- između 36 i 40 godina, žena je kao Francuska: sladokusno zrela, još uvijek je prekrasno područje za posjetiti.

- Između 41 i 50 godina, žena je poput ex- Jugoslavije: rat je danas izgubljen, pogreške iz prošlosti ju proganjanju. Veliki radovi na rekonstrukciji moraju biti napravljeni

- Između 51 i 60 godina, žena je poput Rusije : rasprostranjna, nekontroliranih granica. Hladna klima obeshrabruje posjetitelje.

- između 61 i 70 godina, žena je kao Mongolija: slavne prošlosti, velikih osvajanja, ali dovraga nikakve budućnosti.

- Poslije 70 godina, žena je popust Afganistana: mnogi znaju gdje se nalazi, ali više se nitko ne usudi tamo ići…

Zemljopis muškarca

- Između 15 i 70 godina, muškarac je poput Sjedinjenih Američkih Država: vođen k..cem.

gec67

Član
Tu od
26 Ožu 2011
Poruka
768
Derektiva je derektiva
Zadaća iz hrvackog

Ja sam došao doma popišan iz škole. Tata je u kužini rješavao križaljku. Mama je slagala suđe i posuđe u kredenciju. Tata je meni rekao: „Oho, izgledamo lipo pipišani! Šta ima novo u školi?“ Ja sam snuždijo facu i rekao sam: „Dobija san asa iz zadaće iz hrvackog!“ Mama je cijuknila: „Opet?“ Tata je cijuknijo: „Opet?“ Ja sam slegnijo ramenima i šutijo sam. Tata je podviknijo: „Pa dobro, jebemu mliko materino, jel moš ti koji put nešto naučit?!“ Ja sam rekao: „Kako ću učit za zadaću iz hrvackog? Tu ti samo učiteljica zada naslov i onda pišeš šta ti pada na pamet!“ Tata je rekao: „Pa jel se moš malo izvježbat da ti koji put padne na pamet nešto drugo osim ništa?!“ Ja sam još luđe snuždijo facu. Onda je mama pitala: „Dobro, a šta van je sad bija naslov za zadaću?“ Ja sam rekao: „Zašto želim u Europsku uniju?“ Mama je rekla: „N bava kua? Pa baš je zgodan naslov!“ Tata je rekao: „Je, skroz je inspiritativan!“ Mama je mene pitala: „I? Šta si napisa?“ Ja sam rekao: „Ne želim!“

Tu su mama i tata značajski se pogledali. Onda su oni malo šutili. Onda je tata rekao: „Pa meni je to okej odgovor!“ Mama je rekla: „I meni zvuči skroz fajn!“ Ja sam rekao: „I meni isto! Samo uča Smilja mi je zavidala asa bez mislit se!“ Mama je pitala: „A šta je rekla? Morala ti je nekako objasnit zašta ti daje asa!“ Ja sam rekao: „Rekla je da san falija temu!“ Tata je rekao: „Ne kužim, kako si falija temu?“ Ja sam rekao: „Rekla je da nije naslov zadaće bija Da li želim u Europsku uniju, nego Zašto želim u Europsku uniju!“ Tata je pitao: „A ako ne želiš?“ Ja sam rekao: „Onda popiješ asa!“ Tata je rekao: „Ček malo, ček malo… Ako ti ne želiš u Europsku uniju, za koji bi klinac tebe neko pita zašto želiš u Europsku uniju?“ Mama je uletila: „E, jebate! Kakoš literarno objasnit zašto želiš nešto šta ne želiš?“ Ja sam rekao: „To san joj i ja reka!“ Mama je pitala: „I? Šta je ona rekla?“ Ja sam rekao: „Rekla je da koji san ja ***** da ću njoj govorit šta da ona stavlja za naslove zadaća iz hrvackog!“

Tata je zaškarpunijo se po faci i pitao je: „Baš je tako rekla? Da koji si ti *****?“ Ja sam rekao: „Nije upotrebila tu rič, al je mislila na *****!“ Mama je pitala: „A koju je rič upotrebila, mišu? Penis?“ Ja sam rekao: „Faktor!“ Tata je rekao: „E jeben ja takvu nastavu iz hrvackog di se koristi rič faktor!“ Onda je mama mene pitala: „Sinak, a jestel vi možda prije zadaće sa naslovom Zašto želim u Europsku uniju pisali zadaću sa naslovom Da li želim u Europsku uniju?“ Ja sam rekao: „Nismo!“ Mama je rekla: „Znači, priskočili ste gradivo i odma išli na Zašto želim u Europsku uniju?“ Ja sam rekao: „Tačno!“ Mama je rekla: „Pa onda i onaj ko ne želi u Europsku uniju mora pisat zašto želi u Europsku uniju?“ Ja sam rekao: „Igzaktli! A ako napišeš da ne želiš onda popiješ asa jer pošto si falija temu! I plus ti krava od učiteljice rekne da ti je sadržaj zadaće kraći od naslova!“ Mama je rekla: „Drugim ričima, fasuješ negativnu ocjenu zbog poznavanja preskočenog gradiva!“

Onda je tata podviknijo: „Pa šta je to u toj školi, jebate jarac? Jel to neki staljinizam i titoizam?!“ Mama je rekla: „Strava i užas! Peru nan dici mozak trista na sat!“ Tata je rekao: „Al to je mrkli mrak, čoviče božji! Jel to oni od Hrvacke oće napravit Sjevernu Koreju?“ Mama je rekla: „Neće, nego Europsku uniju!“ Tata je fljasnijo sa rukom po stolu i rekao je: „E znaš šta, iden ja sutra u školu! Čuće me ta Smilja, majkemi irudove!“ Mama je rekla: „Dobro, ne moraš se odma tako žestit! Mali nam ionako ima miljon asi, neće ga sa jednim više đava odnit!“ Tata je zamavao sa kažimprstom i rekao je: „Nije stvar u asu! Neće ona mom ditetu govorit da je faktor, nabijen je na *****!“

Sutra je moj tata bijo u školi kod učiteljice Smilje. Ona je njega primila u sobi za primanje. Uča je rekla: „Izvolte? Kako van mogu pomoć?“ Moj tata je pitao: „Skužajte, jestel vi ka mala curica išli u osnovnu školu Đordano Borovčić Kurir?“ Uča Smilja je rekla: „Ja? Ovaj, jesam…“ Tata je rekao: „I ja isto!“ Uča se nasmjehuljila: „Ma vidi, baš zgodno!“ Tata je rekao: „A jel se sićate zadaća iz hrvackog?“ Uča je rekla: „Pa slabo… Masu san toga zaboravila!“ Tata je rekao: „Ja ih se svih sićan! Najdraža mi je bila ona sa naslovom - Zašto volim Jugoslaviju?“ Tu je uletila kraća šutavica. Uča se namrgodila: „Toga se ne mogu sitit!“ Tata je rekao: „E, al ja se sićan! To smo svi u školi pisali!“ Uča Smilja je pitala: „Skužajte, a šta vi sa tim oćete reć?“ Tata je rekao: „Oću reć da naslov zadaće nije bija Da li volim Jugoslaviju, nego Zašto volim Jugoslaviju! Bereš?“ Uči je uletilo čudilo: „Ne berem! Šta to ima veze?“ Tata je rekao: „Ima veze jer pošto si napisala pune četri stranice, tuko! I dobila si čistu peju!“

Tu je u sobi za primanje uletila tišinčuga. Onda je učiteljica Smilja skočila iz katrige i viknila je: „Otkud ti to znaš?“ Tata je rekao: „Nabavija mi je frend iz školskog arhiva! Samo šta se to sad zove osnova škola Plokite! Oš da ti malo čitam?“ Uča je piljila sa razrogačenim očima. Tata je izvadijo iz jakete staru zadaćnicu. Onda je on nju otvorijo i rekao je: „Daklem… Zašto volim Jugoslaviju… Volim ovu divnu zemlju pod vodstvom vrhovn…“ Uča je dreknila: „Prekini!“

Onda je ona skljokala se nazad na katrigu. Tata je njoj rekao: „Da si imala mrvu mozga, bija bi ti sadržaj kraći od naslova! Al jebiga kad si ti literarni tip! Četri stranice! Odma se vidilo daš bit učiteljica!“ Uča Smilja je zacvilila: „Ja san tad bila još skroz mala curica! Nisan razumila ništa živo!“ Tata je rekao: „Pa zato i jesi dobila peju, jelda?“ Uča je piljila sa komom i ošamutom. Tata je rekao: „E viš, i moj mali je skroz mali! Samo bere stvari i popije asa, ka pošten čovik! Al ko mu ga zbiči, moliću lipo? Jugoslavenska odlikašica!“ Uča je koljački gledala u tatu. Onda je ona stisnila oči i pitala je: „A šta si ti napisa u toj zadaći, majketi?“ Tata je nagnijo se prema njoj i rekao je: „Viš, to mi frend nije uspija nać u arhivi, he-he-he, zauvik nestalo…“

Učiteljica Smilja je nagnila se unazad i pitala je: „Šta ti udbašu gubavi oćeš od mene?“ Tata je rekao: „Ako moj mali dobije pristojnu pozitivnu ocjenu iz zadaće na temu Zašto želim u Europsku uniju, onda ova zadaća na temu Zašto volim Jugoslaviju neće osvanit na internetu i u žutoj štampi!“ Uča je ukočenila se na katrigi sa zinutim ustima. Onda je ona rekla: „Ti dobro znaš da su nan ka dici zločimački prali mozak!“ Tata je rekao: „A misliš da ga našoj dici ne peru?“ Uča je rekla: „Ma ko im ga pere?“ Tata je rekao: „Nastavno osoblje u školi, miki, nemoj se pravit glupsonica! Mi im doma peremo samo bičve i mudante!“ Uča je rekla: „Nisan ja dala ti naslov za zadaću, nego nan je došla okružnica od ministarstva!“ Tata je rekao: „E kužim, i onaj o Jugoslaviji je zadalo ministarstvo! Al ti daješ ocjene, jebat ga!“ Uča Smilja je uzdahnila i pitala je: „Jel trica dovoljna?“ Tata je rekao: „Dovoljna je! Al četva bi bila bolja!“ Uča je rekla: „Okej, daj zadaćnicu!“ Tata je rekao: „Prvo ti upiši ocjenu!“

Onda je učiteljica Smilja meni upisala četvu u dnevnik. Ona je zamrmorila: „Gospe moja, šta ja ovo radim?“ Tata je rekao: „Ispunjavaš sve kriterije i potpisivaš pristupni ugovor!“ Onda je tata njoj dao njenu staru zadaćnicu. Onda je uča njemu rekla: „Usput da znaš, mali ti ne zna ništa iz hrvackog! Totalna šteta! Izgleda da je debil na tatu!“ Tata je rekao: „Šta ima veze! Kad uđemo u Europsku uniju ionako se više u školi neće predavat hrvacki nego europski!“ Uča je rekla: „Koji europski, jebate? Šta ti je to?“ Tata je rekao: „To je ono kad mi za dite misliš da je *****, pa mu kažeš da je faktor!“

Robi K. (IIIa)

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Porsche i Bog

Nakon smrti, izumitelj poznatog automobila Ferdinand Porsche dođe u raj.
Tamo ga dočeka Sveti Petar rečima: "Gospodine Porsche, zbog Vaših zasluga u
kreiranju čuvenog automobila kao i doprinosu autmobilskoj industriji možete
poželeti šta god hoćete i ja ću Vam to ispuniti".

Porsche se malo zamisli, pa reče: "Dopustite mi da malo porazgovaram s Bogom".
Sveti Petar se složi i odvede ga u božije prostorije.

Porsche upita Boga: "Dragi Bože, Vaša kreacija `žena`?, čime ste bili zauzeti
dok ste je stvarali?!"
"Kako to misliš?" - upita Bog.

Porsche: "Znate, Vaša kreacija je puna grešaka. Pogledajte:
- prednja strana nije aerodinamična
- proizvod je prebučan
- održavanje je preskupo
- pet do šest dana u mjesecu je potpuno neupotrebljiva
- zadnja strana visi previše
- konstantno se mora farbati i dorađivati
- prednje lampe su premalene
- potrošnja goriva je prevelika."

Bog se zamisli, pa reče: "Gospodine Porche, možda je to i istina, ali
statistički gledano, više muškaraca vozi moj izum, nego tvoj"!

Z

zupa100

Guest
Posle vođenja ljubavi, devojka kaže momku:
- Ti si ko mobtel!
- Što?
- Čim uđeš u tunel, ti odmah izgubiš signal!:D

S

smigalo

Guest
nepogode

koja je razlika između -sniga- i -snijega-.
Snig se ne čisti.

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Otišao Hrvat kod poslovnog partnera Grka u goste.Kad tamo ovaj živi u nekoj super luksuznoj vili, ispred dva fenomenalna auta,unutra skupi namještaj...
Pita ga Hrvat: "Boga ti kaži mi kako si uspio sve ovo steći?"
Kaže njemu Grk: "Vidiš onaj most tamo?"
Hrvat:"Vidim."
Grk: "Eee, pa vidiš taj most je trebao biti širok 55m, a napravio sam ga širine 50m i od para za tih 5m je sve ovo. "
Dođe Grk kod Hrvata poslije godinu dana, a ovaj ima vilu duplo veću od njegove, pet automobila ispred, bazen, posluga...
Pita ga Grk: " Kako si uspio za samo godinu dana steći sve ovo?"
Hrvat: "Vidiš onaj most tamo?"
Grk: "Ne vidim."
Hrvat: "EEEEEEEE..."

Najnoviji postovi

Na vrh