• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VIC

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Negdje u dalmatinskom zaleđu sedamdesetih godina, ljeto i vrućine haraju, kraj sedmog mjeseca oko pet sati poslije podne
Žena pušta ovce na ispašu, muž pod stablom u društvu karta, inače u kući drže krčmu, i dok ona prolazi za ovcama pazeći da joj ne pobjegne, muž dovikne da uđe u krčmu i opere čaše, ona mu odgovara da neće jer će joj ovce pobjeći u nečiji vrt i napraviti štetu, a muž joj uzvraća na to da ga je slušala dok je bio mlađi i mogao je...ati, a ona mu uzvrti, ajde ajde nisi nikad moga pošteno ka drugi ljudi.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Muke našega prijatela u kuhinji. (Ovo su isječci jednog jučerašnjeg razgovora forumaša).

To nemogu u usta stavit
Nema šanse, diže mi se želudac, velim nemogu i nemogu.

Prijatel, drži se, makar na silu
Jesam 😉

Ovo je slučaj kad žena tera muža na nekaj kaj on nemre (ili mu se neće). :ppozdrav:

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Sad je svećenik na misi ispričal jedan “vic”.

Jel znate koje je glavno pitanje ovih dana u Hrvatskoj? - “Jel bil pri tebi?”

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Svim forumašima koji su krenuli ili kreću ovih dana na skijanje želim sretan put i puno snijega. Očekujemo vaše javljanje sa puno slika, da i mi neskijaši (ali bili puno puta nasanjkani) osjetimo malo tog užitka. ;) ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Pita Perica tatu
- tata, kaj mama ima između nogu?
- raj sine.
- a kaj imaš ti između nogu?
- ključ za raj sine.
Na to če Perica
- tata moraš pod hitno promjeniti ključ.
- zašto sine?
- susjed ga iskopirao

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,997
Bila jedna mama i imala 2 sina zvali su se Šta te briga i Mozak. Jednog dana Šta te briga je bio u školi. Pita ga učiteljica kako se zoveš? On odgovori Šta te briga. Učiteljica nazove ravnateljicu i ravnateljica ga pita kako se zoveš? On opet odgovori Šta te briga. Nazove ravnateljica njegovu mamu i pita mamu kako vam se zove dijete? I ona odgovori Šta te briga. Ravnateljica pita mamu gdje vam je mozak? A mama kaže eno igra se u pješćaniku.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Dođe čovjek kod doktora da se žali, pa kaže:
Screenshot-2020-07-01-at-16.26.59-1.png

• Doktore, ja stvarno ne znam šta da radim! Ja i žena već duže vrijeme ne radimo one stvari!

• Pa dovedite ženu pa ću ja da popričam sa njom!

I tako sutradan, muž dovede ženu kod ljekara. Doktor je primi i počne razgovor.

• Dobar dan, gospođo!

• Dobar dan, doktore!

• Vaš muž mi je rekao da već duže vrijeme niste imali seksualne odnose! Zašto?

• Pa znate, doktore, ja ujutro krenem na posao
vozi me komšija. Onda me on pita “Hoćeš da mi platiš za benzin ili šta?”, i ja onda moram ono “ili šta”! Zakasnim na posao i meni gazda kaže “Hoćeš da ti dam otkaz ili šta?”, i ja moram ono “ili šta”!

Vraćam se sa posla i opet me vozi komšija i opet pita “Hoćeš da mi platiš za benzin ili šta?”, i ja onda opet moram ono “ili šta”. I kad dođem kući, ja stvarno ne mogu više!

Na to će doktor:
• Pa hoćemo li da kažemo vašem mužu ILI ŠTA

tine

Dobro znana faca
Tu od
10 Pro 2006
Poruka
859
Kolega nabavio psa.
Sad se pokazalo kako ima supruga alergiju na pseću dlaku.
Prinuden je da se odrekne: ima 32 godine, plavu kosu i radi u Lidlu.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,997
Dolazi Mujo kući iz kladionice i žali se Fati:
- Iz..ebo me Juventus za 100 eura!
- A mene Milan - kaže Fata.
- Daj da vidim listić - kaže Mujo.
- Nije mi ostavio nikakav listić - odgovori Fata.

Najnoviji postovi

Na vrh