• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VIC

josip77

Iskusan lik
Tu od
4 Stu 2022
Poruka
439
Sve je počelo onda kad za mene nije bilo mjesta u vrtiću.
Bio sam mali, ali vrlo svjestan i odmah su me učlanili u Stranku.
Tog momenta sam primljen u vrtić i za mene je počeo Stranački život.
U osnovnu školu primio me je Direktor Naš Član, i povjerio Učiteljici Našem Članu.
Završio sam kao odlikaš, sa svim peticama.
U srednju školu primio me je Direktor Naš Član i upoznao sa Razrednim predsjednikom Našim Članom. Bio sam odličan učenik.
Prijemni na fakultetu bio je prava pjesma – jer ga nisam ni polagao. A i zašto bih, kad su svi Dekani Naši Članovi.
Studij mi je išao izvanredno, jer sam odmah dobio popis Profesora, Naših Članova. Diplomirao sam prije roka i ujedno i magistrirao.
Počeo sam raditi u odličnoj državnoj firmi, kod Direktora Našeg Člana. I vjerovatno bih i sam uskoro postao Direktor, da mi se nije dogodila nesreća.
Puklo mi je slijepo crijevo i hitno sam prebačen u bolnicu.
To je trebala biti rutinska bezopasna operacija, ali, nažalost, dežurni kirurg bio je Naš član! Diplomirao je također prije roka!
Tako ja također ispustih dušu prije roka...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,464
Svojevremeno nekog lika u Čitluku zvali Sarma. Dopizdilo mu što ga tako zovu pa u kafani naglas kaže: Ko me još jednom zovne sarma razbit ću ga. I tako jedno 3-4 dana mu se nisu obraćali, pa uveče bila pijanka. Jedan se zadere: Kupus meso! Kaže Sarma: Aj zavij ako smiš!

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,868
Otvoriš u jutro vijesti na mobitelu, ili novine i čitaš da svi osim pezionera štrajkaju, prosvjeduju, traže povišice, povlastice i više plaće.

Dosta više takvog zanemarivanja penzionera!

Penzioneri ujedinite se, da i mi glasno zatražimo nove i veće kontejnere za smeće, moraju biti barem 20% večeg volumena od sadašnjih, da i mi možemo nešto više iskopati za sebe iz njih...
Obrazloženje neupučenima:
Imaju neki, toliko viška jaja da s njima farbaju fasade u Briselu, ali ne bi spustili cijenu za 10 Euro centi, ako je tako onda neka i nama kao (ne)ravnopravnim građanima EU instaliraju "kontejnere za smeće večeg volumena" .

Svaka sličnost sa stvarnim životom je slučajna.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,759
Ja bih penzičima dao 10000€ jedan mjesec.
Neki bi se ponapijali, neki posvadili sa ženom i ..."nek ti grobar prekoriti zadnji grumen zemle hiti"
Mam bi nas manje bilo!

Goran S

Aktivni član
Tu od
30 Pro 2012
Poruka
118
Bakica uhvatila za ruku AP-a i rekla: sinko za tebe ću glasati dok sam živa.. AP: i poslije ćeš bako..

• Tužno
Reactions: ZJ

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,911
-Oče, zgriješio sam…-Bog će ti sine oprostiti, ispričaj mi…-Juče sam pokupio prelijepu stoperku, bila je tako oskudno obučena…smješkala mi se…pohotljivo me je gledala…dao sam gas, i brzo je odvezao tamo gde je krenula!
-Sine, a kako si zgriješio? -U mislima, oče, u mislima……
-Dobro…slijedećih mjesec dana, svako jutro i veče ćeš popiti po kantu vode, i Bog će ti oprostiti…
-Ali oče, zašto toliko, tko još pije toliko vode?
-BIK, sine, BIK…!!!..

Na vrh