Stari Duje, koji je je cijeloga života navijao za Hajduk, na samrtnoj postelji zavapi:
- Dico, dajte mi odma Dinamov šal!
- As ti, ćaća, oli si pred smrt popizdija, pa di ćeš Dinamov šal?
- Ajde, ajde, donesite mi ga odma - boje da umre jedan njihov nego jedan naš!
Štefica je radila u Zagrebu kao sobarica i jednog dana u spavaćoj sobi svoje gazdarice pronađe upotrebljeni kondom. Uzme ga u ruke, rasteže ga, okreće, zbunjeno gleda, kad li
u sobu upada gazdarica.
- "Kaj je Štefica?" - pita gazdarica.
- "A kaj vam je to, gospa gazdarica ?" - pita ju Štefica buljeći u kondom.
- "Joooj, Štefica, kaj vi to ne znate? Kaj vi to u Zagorju ne delate? Mislim, vi se ne fukate?" - sva u čudu će gazdarica, a Štefica i dalje promatra kondom, rasteže ga i zbunjeno
odgovori:
- "Pa fukamo se mi, još i te kak', ali ne tak jako da bi kožica s pimpeka opala.
Jedna baka je na kasi velike samoposluge na redu da plati. Iza nje u redu stoji jedna mladja zena sa nestasnim sinom od 9 ili 10 godina.
Sin stalno gura majcina kolica koja vec 5-6 puta udaraju baku po nogama. Baka se okrene malom i trazi da je prestane udarati.
Posto mali nastavlja da je udara, baka se okrece njegovoj majci i kaze : < Zar ne mozete narediti vasem sinu da me ne udara ? >
A mlada gospodja odgovara : > Ne. Moja metoda odgoja mu dozvoljava slobodu da radi sto god zeli, sve dok do njegove svijesti ne dodje da to sto radi drugima ne valja. Ta je metoda daleko efikasnija. >
U redu iza dame sa djetetom stoji jedan momak od nekih 19-20 godina, koji to sve pazljivo slusa, a u ruci drzi teglu sa dzemom od crvenih ribizla. Kad je dama zavrsila svoje objasnjenje metode odgoja, on otvori poklopac od tegle i mirno istrese dzem mladoj dami na glavu.
Sva bijesna dama se okrene mladicu, a on hladnokrvno odgovara:"Znate gospodjo ja sam odgajan u slobodi na isti nacin kao vas sin. I evo vidite rezultat. >
Starica se veselo okrene blagajnici i kaze : > Molim vas stavite ovu teglu dzema na moj racun
Slavio Medo roćkas u šumi i upozori sve da mu moraju donijeti neke super
poklone ili će ih izdevetati pimpekom po leđima.
I tako evo Vuka sa frižiderom, super!
Evo Lije sa DVD playerom, mrak!
Kad evo Zeca sa 2 kile jabuka.
- Šta je ovo? Šta sam ja rek'o? - viče Medo
- Ma kriza je, Medo, ja sam ti sirotinja, znaš kako je...
opravdava se Zec.
Medo ne ferma nego opleti pimpekom po jadnom Zecu, a ovaj plače,
vrišti, jauče... kad se odjednom počne smijati.
Medo se zbunio - Šta je sad? Šta se smiješ?
Veli Zec: - Evo Ježa s pola kile šljiva!!!
- Slušaj bolan Mujo, mali Nazim je sada doš`o u određene godine
i trebalo bi mu objasnit neke stvari oko seksa. Al` molim te, nemoj onako k`o životinja nego lijepo, znaš ono, pčelice, mace, cvijeće i tako. Razumiješ?!?
- A jes... hoću, hoću, ne brini.
Ode Fata na posao, a Mujo pozove maloga:
- Nazime sine, da li se sjećaš kad je ono naša stara bila prošle godine četiri dana kod svojih u Vakufu?
- Sjećam se, babo, kako se ne bi` sjećo.
- A jeli se sjećaš one kurve što smo je tri dana jebavali do besvijesti?
- Joooj....sjećam se babo... ih, kako se ne bi` toga sjeć`o!
- E pa da znaš sine, da ti isto tako to rade i pčelice i mace i cvijeće, i tako ..
Vozi Mujo bicikl i sretne Hasu.
Haso: - Otkud ti bicikl?
- Od susjede.
Haso: - Kako to, od susjede?
- Idem ja šumom i sretnem susjedu kako vozi bicikl....Odjednom se skine, baci haljinu na jednu, a bicikl na drugu stranu, pa mi reče:
"Uzmi, Mujo, što ti srce želi!"
I ja ti, brate, uzmem bicikl!
Haso: - Pa dobro si napravio...šta će ti haljina!
Otišla lezbijka kod ginekologa i nakon pregleda doktor, sav zadivljen, reče:
- Sjajno! Zaista nisam do sada vidio ovako održavano i čisto, svaka čast!
Tek će ova:- Pa....znate. dolazi žena triput tjedno
Muškarac ulazi u kafić , sjedne za šank pored jedne plavuše i počne gledati program na TV. U vijestima u 19:00 - vijest dana je pokušaj jednog muškarca da skoči sa zgrade.
Plavuša će muškarcu: Mislite li da će skočiti?
Muškarac: Da, mislim. Kladio bi se da će skočiti!
Plavuša: Ja mislim da neće. I ja bi se na to okladila.
Muškarac stavi 50? na šank i kaže: OK, oklada vrijedi.
U trenutku kad je plavuša stavila svoju novčanicu na šank, čovjek na TV je skočio sa zgrade i poginuo. Plavuša: Baš sam razočarana, ali oklada je oklada: Novac je Vaš!
Muškarac: ne mogu uzeti Vaš novac, gledao sam prilog na TV-u prije jedan sat i znao sam da će skočiti.
Plavuša: i ja sam gledala, ali nisam vjerovala da će još jednom skočiti !!!
Koja je razlika između plavuše i broda?...............Ima puno brodova koji nisu kitolvci !!!
Pita sudac optuženog: - Zašto ste ubili zeca kad niste član lovačkog društva?
cid:3F87C7F3C7254E3D9E43B9AF27A0FBDE@korisnic570e11
Optuženi će: -A zašto je on jeo moj kupus kad nije član moje obitelji?
Priča Štef svom liječniku-
- Znate gospon doktor, moj sinek ni pazil, pa je kod neke gospodične pokupil neku bolest...
- Nema problema, Štef,dovedi ga pa ga bumo izlječili
- Ali znate on to ni znal, pa je pojebal kućnu pomoćnicu
- Pa dopelajte i nju, i nju bum izlječil
- Ali onda sam i ja pojebal kućnu pomoćnicu
- Dobro Štef, vi ste već tu.
- Je gospon doktor, ali sam onda pojebal i svoju ženu, kak spada, ne.
- E jebi ga Štef, frka, onda smo fakat svi zaraženi !!!
Viče učitelj na Ivicu:
- Ivice, znaš li da je Abraham Lincoln u tvojim godinama bio odlikaš.
Ivica će na to:
- A znate li vi da je on u vašim godinama bio predsjednik Amerike ?
Zašto pijetao uvijek nekoliko puta kljucne kokicu u glavu prije nego što je kresne ?
- Da joj razbije iluzije o mogućem braku.
Crnogorac otišao kod kurve, skinuo se, a kad je ona vidjela da mu je mali , kaže mu:
- Ti ćeš mene time da zadovoljiš ?!
- Ne tebe, no sebe, avetinjo !!!
Zaustavlja se autobus u Banja Luci i vozač kaže:
- Pauza je 20 minuta, ako neko hoće da ide u toalet, popuši cigaretu ili završi fakultet !!!