Krle
Član
- Tu od
- 21 Stu 2010
- Poruka
- 314
krleee
ovaj traktor je izmišljen i napravljen kada nije bilo modernih majstora kako ti kažeš :finga:
ako nemože tako , zašto ona pracnovi kod mene još drže a navario sam ih prije 4 ili 5 godina već se ni ne sjećam koliko je bilo davno
a ako je to sve tako , pa zašto onda ti nisi kupio novo sjedište nego staro popravljao , i još te koštalo kao novo
u mnogo (previše) slučajeva moderni majstori samo deru po džepu , mnogo stvari može da se sanira sa minimumom uloga
ipak ''old school'' je nešto što ja cijenim rayer:
Ne kažem ja da ne treba popravljati, samo razumem zašto majstori modernog doba izbegavaju da popravljaju delove nego ih zamenjuju novim. Na primer danas više niko ne popravlja akumulatore. Naši traktori su druga stvar. Najbolje je izračunati da li se više isplati uložiti sate rada i materijal za popravku nekog dela ili kupiti gotov.
Gledam sad ovaj vladimirec i kabina mi je puno lijepša od imt-ove,nema rupa u podu,a trebala bi imat i grijanje.
Moj vladimirec ima neku rupu u podu sa desne strane pored vrata veličine ping-pong loptice. Ne znam čemu služi, ali moglo bi kroz to da se provuče crevo za grejanje. Meni do sada nije trebalo grejanje. Obično se u traktoru i svlačim kad se malo razradim po zimi, ali verujem da može da se nabaci neki levak sa leve strane traktora, tamo gde izduvava topao vazduh i da se crevom sprovede do kabine. U tom slučaju ne sme da slini nafta na pumpi inanače ćeš ponovo poželeti da se smrzavaš.
Posljednje uređivanje od moderatora: