D
djuro
Guest
Re: Vladimirec
dudo 85 ,odakle si i koliko bi kostala ta kosa sto ti ,,smeta,, u garazi?
dudo 85 ,odakle si i koliko bi kostala ta kosa sto ti ,,smeta,, u garazi?
suvaga kaže:
nema tu price,baksuz je baksuz...i sa blokadom i neceeee...da sam imao nove ume i bolje izasao bih ali sa ovim celavim nista...ferguson 539 nije mogao ni da me pomeri i onda sam morao otici po belarusa 82 koji me je iscupao,komplet kompoziciju bez problema...cak ni ovaj drugar i jos njih 5 sto je selo na prednji kraj prikolice nije mi pomolo da izadjem iz dunava :shock: .ej ljudi,imam jedan problem.pre nekih cetiri meseca menjao sam druk lezaj na vladimircu i kupio sam na najlon pijaci u novom sadu ruski.jebes i ruski druk lager kad posle cetiri meseca eno0ga dere se i susti samo cekam kad ce zastopati.moze li da se kupi druk lezaj neke druge marke,nemacke ili tako nesto koji ce pasovati na vladimira,da nemoram svakih 4 meseca traktor na pola :roll: .
creborn kaže:Pozdrav ljudi.
manje bitno.. sad je zadnjih dana poceo zaletavat u leru. Dakle kad je slabi gas onda skoro crkne.. pa ga centrifuga digne,.. pa ped gas padne.. pa opet poleti.. na jacem gasu je ok.
Neznam jedino jel stari probao stelat minimalne okretaje na pumpi. Reko nam neki majstor da oso rotor boshpumpe...
nova je 2500kn.. a posto nam je to drugi traktor.. malo nam skupa investicija.
Jel ima kaj da se da napravit a da nimo probali... ne dimi ni nist.. samo se zaletava u ler gasu....
pretezno uzimam od oka , tesko je to za racunati , valja ga otvoriti pa predihtovati pa trista cudazeljkohancic kaže:Creborn,vidio sam to na jednom kamiončiću vučne službe,alnaser+zamašnjak=vitlo. Izgledalo je jako aljkavo sklepano,ali valjda funkcionira. Pa sam vas mislio pitati za mišljenje.
Savoris pojma nemam o hidro motorima,tako da bi mi netko mogao podvaliti i komad željeza! A s kojeg stroja je taj tvoj,ako je to uopće i bitno. Po čemu to uzimaš,protok?,snaga?..