Kabina i blatobrani su međusobno fiksni i na fabričkoj kabini
gledao sam kod kolege i uslikao, kabina je spojena naprijed i nazad sa po 2 šarafa, a kroz šaraf idu ti gumeni ublaživači da šaraf direkt ne spaja dva željezna tijela i da ne dođe do pucanja šarafa. dobro rješenje, fale mi te gume tj ublaživači. ujutro idem za bihać po rješenje ili bar po dostojnu improvizaciju te po još nešto dijelova. ako ne nađem tamo, ima firma LIKTIN između zeline i križevaca, bave sa upravo proizvodnjom takvih i sličnih gumenih nosača itd...aco93 mi rekao...
Ako nemas pozajmi gdje pneumatski pistolj na pola sata i mora popustiti,ja sam na Fiatu(autu) nekad davno tako skinuo.
Ja se sada bavim gumenim nosačima na onoj kosačici što pravim , potraži gume kabine od 539 možda njih možeš ugraditi u nedostatku originalnih
pozdrav,nema nigdje mjera za kabine ima sam mjera prednju sajbu.
Probao sam grijat,wd,sjekač,ma pametniji će popustit
ako ga deformiram dobio sam sranje,traktor je 77.godiste nije to nitko rastavljo jos,drzi ko zavareno
Svakako glup problem ali problem
treba samo bit uporan
ima li tko bospumpu za prodati za t - 25.? koja bi cijena bila.?
Za početak kako gdje se moze nabavit ili kako naj jednostavnije skinuti sa interneta literatura radionički priručnik, katalog rez.dijelova ili slično za ovaj traktor t25 A1 1976g dva mjenjača???