ima sve da se kupi ali i njih bi trebalo omeksati prvo. ma ugrejes na plamenu i cim pocne menjati boju odmah u vodu. nista komplikovano.Pa zato to i nisam radio , da ih ne pregorim ! Negooo....bolje ti nama reci , imali gde da se kupe nove !?
Pa zato to i nisam radio , da ih ne pregorim ! Negooo....bolje ti nama reci , imali gde da se kupe nove !?
Pa zato to i nisam radio , da ih ne pregorim ! Negooo....bolje ti nama reci , imali gde da se kupe nove !?
Potpisujem, a da bi ih rastopil moraš dobar brener upotrebiti.Kvalitetnije su ti te stare kada ih odgriješ nego nove koje su takođe tvrde
Potpisujem, a da bi ih rastopil moraš dobar brener upotrebiti.
Obična kuhinjska plinska peč bu najtaman, ali ih nakon crvenjenja obavezno stavi pod hladnu vodu.
to sam ja radio svojima, ali nije pomagalo...neš je rus umiješao u njih pa se nedaju...happy):
Ako ti cure bakreni prsteni na šupljim vijcima hidraulike, zamijeni ih MG brtvama ili USIT prstenima.
Nisu jeftini, ali vrijede.
Može biti, takve pločice su danas večinom u prodaji.to sam ja radio svojima, ali nije pomagalo...neš je rus umiješao u njih pa se nedaju...happy):