strongboyy
Član
- Tu od
- 2 Stu 2010
- Poruka
- 389
evo...konacno ...napokon ili kako god zelite, ior moj vlatko dosao na redu da se otvori i konacno vidi zbog cega pada pritisak ulja.mislio sam odvozati traktor do majstora,al on je rekao da izvadim samo motor i odnesem kod njega.tako sam i uradio.bojao sam se kako cu to,jer nemam iskustva uopste stim,al sve islo neverovatno lako.smesten je na auto prikolicu i odvezen u garazi kod majstora.nek ga polako radi,i onako mi ne treba preko zime.a i majstor ide na posao,tako da ne radi bas privatno jer nema vremena...al mene nije mogao da odbije pa slozio se da mi to sredi.inace jedan od najboljih.bio dugogodisnji mehanicar u poljoprivrednoj zadruzi,a sad radi na odrzavanju mehanizacije u rudniku mermera.
pa...kad ga rastavi,videcemo sta ce trebati da se menja...al kako on predpostavlja,najverovatnije lezajevi na radilice...mozda i sto sta drugo,al to kad se rastavi.
pa...kad ga rastavi,videcemo sta ce trebati da se menja...al kako on predpostavlja,najverovatnije lezajevi na radilice...mozda i sto sta drugo,al to kad se rastavi.
Posljednje uređivanje od moderatora: