Č
Čugi
Guest
Re: Vladimirec
Evo ga Bobo premetnjak i kod njega! :lol:
Evo ga Bobo premetnjak i kod njega! :lol:
Čugi kaže:Evo ga Bobo premetnjak i kod njega! :lol:
ROKI kaže:Vladimirec je dobar traktor u pravim rukama. Ženin rodjak je par godina radio oko 11-12 jutara zemlje sa njim. kad ferac nije mogao orat VTZ je orao bez brige.
alen28 kaže:Ako misliš da sam zbog toga prao traktor varaš se... Svake godine kada završim poslove poradim malo na traktorima. Nisam poludio da svaki put kad dođem iz polja perem traktor!
Bobo kaže:Imam samo tudja iskustva, i ona takodjer kazu da je Vladimirec dobar za po sumi, ali da za njivu bas i nije neki. pogotovo zbog lose zemisljenog i kvarljivog hidraulika. Drugi problem je paljenje, jer mu treba akumulatora kao ratarkovom utovarivacu. A kad pali, onda pali i na +60 i na -60...
Sve u svemu, ne upada niti u siri izbor za kupovinu, za bilo koju namijenu.
Bobo kaže:eto, cini se da ih ipak ima i dobrih...
Znam da ovaj iz mog sela bez dekompresora ne moze po ljetu upaliti, cak niti s dva akumulatora...
Taj dida dok je bio ziv, je traktor za lijepih dana ostavljao vani na nizbrdici i samo iz dvorista izadje na cestu i na guranac ga palio... Po zimi je uredno brenerom grijao karter, jer drugacije nema sanse da kresne...
S hidraulikom je muku mucio, i bez tocka nema dobrog oranja. ili preplitko, ili preduboko...
Za u sumu znam i ja da je traktor odlican. jos ako imas vitlo i dasku na njemu, pa se s prisilnim hidraulikom ukopas. nema bolje.
Eto, da nije ovog foruma, ne bih znao da postoje i ispravni VTZ traktori...
Bobo kaže:Znam da ovaj iz mog sela bez dekompresora ne moze po ljetu upaliti, cak niti s dva akumulatora...
Taj dida dok je bio ziv, je traktor za lijepih dana ostavljao vani na nizbrdici i samo iz dvorista izadje na cestu i na guranac ga palio... Po zimi je uredno brenerom grijao karter, jer drugacije nema sanse da kresne..
S hidraulikom je muku mucio, i bez tocka nema dobrog oranja. ili preplitko, ili preduboko...
Eto, da nije ovog foruma, ne bih znao da postoje i ispravni VTZ traktori...