strongboyy
Član
- Tu od
- 2 Stu 2010
- Poruka
- 389
@savo
potrazi cu majstora koji zna sa vladimircima... na koju vrednost da steluje ventile?
potrazi cu majstora koji zna sa vladimircima... na koju vrednost da steluje ventile?
@savo
Ili misli na famozni "trokut" (manje vjerovatno) ili misli na quick hitch, sto niposto nije poljski izum. To moze izmisliti samo lijen narod poput amerikanaca![]()
Savo nas godinma uvjerava o veličanstvenoj kvaliteti ruskih mašina ,sad je srušen i taj mit
Onaj (kad sam se raspitival kolko je težak) je otišel za 3500 kuna. Gume dobre, makina pali, lampe nove samo treba pospojiti, papirologija u redu, samo kvačilo nije odvajalo,,,,,,,, Sad mi je malo i žalSavo nas godinma uvjerava o veličanstvenoj kvaliteti ruskih mašina ,sad je srušen i taj mit
Ivasol i minivaš.i na kraju opet pizdarija...
htio sam promijeniti ovo punjenje od filtera, pa se to pokazalo kao nemoguća misija, morat ću iskemijat nešto drugo...
![]()
By darijus at 2011-12-04
ovaj su lim zatukli ko da će slonovi kroz filter prolazit, ako ga otvorim bit će ružno kad ga složim nazad, ajmo ako ima kakvih prijedloga da se to "zaobiđe"
To najvjerojatnije nije pukotina nego takav odljev.