Ima.
NJemački lovački terijer. :mrgreen:
Ako je od dobrih lovačkih roditelja, tamani barem 20-30 miševa/voluharica na dan.
Čudo od životinje; samo ako ima lovački nagon (da nije neka "papučarska" varijanta).:mrgreen:
Gdje nabaviti to pseto?
Ima.
NJemački lovački terijer. :mrgreen:
Ako je od dobrih lovačkih roditelja, tamani barem 20-30 miševa/voluharica na dan.
Čudo od životinje; samo ako ima lovački nagon (da nije neka "papučarska" varijanta).:mrgreen:
Mogu li se neki atomizeri podesiti da bacaju cca 10 m u vis? Imam orahe koji su mozda i viši od toga i još nisam našao rješenje da je baš kvalitetno za špricanje istih...
agromehanikin baca skoro 5m znači rastaviš ga umjesto onih klizača što španaju remen ugradiš kvadratne cijevi i digneš ventilator u zrak, a za pogon bi morao hidro pumpu i hidromotor (neznam jel ima tako velikih remena).
mislim ideja j e glupa ali ...
veči ti je problem razmak redova ako je 10m neznam...
e vidio sam negdje na njuškalu atomizer koji bi možda mogao,pogledaj si
Jel ćemo moći sadit jabuke kad uđemo u EU, da posadim još hektar prije nego što uđemo?
Ma možeš ti saditi šta hoćeš,ali nećeš dobiti poticaj i nećeš biti konkurentan,možda nećemo moći prodavati bez velikih količina sve ti je to veliki ?????????????????????????????????? na koji mi nisu dali odgovor,JER NE ZNAJU!
A svima su puna usta ruralnog razvoja i poljoprivrede.
jedno brzinsko pitanje za kolege koji imaju vočarstvo u malom prstu,imam jednu krušku u dvoru i na 1 četvrtini stabla ima nekakve žutosmeđe lišajeve po stablu ,nešto joj garant fali ,sa čime poprskati
jedno brzinsko pitanje za kolege koji imaju vočarstvo u malom prstu,imam jednu krušku u dvoru i na 1 četvrtini stabla ima nekakve žutosmeđe lišajeve po stablu ,nešto joj garant fali ,sa čime poprskati
Imam par vocaka;jabuke, kruske, visnje, tresnje, marelice...
Da li je sada vrijeme da ih pospricam s crvenim uljem?
Da li se prije sprica, pa orezuje, ili obrnuto, ili uopce nije bitno??
Dal ima mozda netko ovdje iz Zagorja, da bi mi bio voljan doci osobno na mojim vockama pokazati kako se orezuje...???
eto neće niko da ti pomogne, pa ću ja , koliko mogu
Nije da nitko neće da pomogne , nego je sve već napisano i objašnjeno , ( ne jednom ) kako o orezivanju pojedinih voćnih vrsta , tako i o prskanju , očito da je problem izdvojiti neko vrijeme i pregledati temu voćarstvo i naći potrebne informacije .
Puno je lakše otvoriti novu temu i čekati odgovore ...
Ispričavam se moderatoru na otvaranju nove teme.
Posto kao sto je kolega rekao, u Zagorju pomoći niotkuda...a bačvu nemamartyman:
Morat cu sa orezivanjem improvizirati i uciti se, znam da ima dosta postova i knjiga o tome, ali tesko je nekome ko nema pojma o tome, kao ja, objasniti rijecima...
Uglavnom tu su sve vocari, pa da li bi ovaj tjedan bio pogodan za orezivanje, i nakon orezivanja, spricanje crvenim uljem?