Ma dajte ljudi sta se natjerujete sa čovijekom koji očito nije vidio sta takvi traktori mogu napraviti,jer da je vidio nebi pricao takve stvari.Svaki je stroj dobar sve zavisi u koju namjenu ce biti koristen.
Evo par riječi s obzirom da sam ja otvorio ovu temu , a isto tako i temu Tomo ili Yanmar , koju samo zaključali upravo zbog svađe i prepirke .
Htio bih naglasiti da nemam ništa protiv nikoga , niko mi nesmeta , i svi su dobrodošli sa svojim komentarima .
Ali komentar koji počinje sa " bio sam kod jednog čovjeka , koji mi je rekao , da je od njegovog susjeda komšijin prijatelj , rekao ,........ "
Pa mislim ljudi .... u temi je postavljeno cijelo čudo , slika i vdeo klipova .
Sve objašnjeno i opisano .
Moram reći i to , da je dobro što ima sve više forumaša koji imaju Yanmare , pa će sigurno biti bolje što se tiče informacija i komentara . :finga:
Nego kada sam na početku bio sam .
Još jednom bih naglasio svi komentari su dobrodošli , bili oni pozitivni , ili negativni , ali nemojte podjebavati i kuvati bez razloga .
Koliko znam do sad se nije dogodilo da je netko postavio pitanje u ovoj temi , a da na njega nije odgovoreno . Iskreno se nadam da će tako biti i u buduće
Pozdrav svima