Paa... moram ti reći da si ti strašan . Na osnovu jedne izjave čovjeka i gledanja u traktor , ti si skužio da je to motokultivator na četiri kotača . Ok , svatko ima pravo na svoje mišljenje .
Pored svih slika koje si mogao vidjeti , video klipova , i svih ostalih komentara ljudi koji već godinama rade na takvim traktorima . Ti više vjeruješ tom jednom čovjeku nego svim ostalim komentarima koje si imao priliku pročitati i vidjeti , kako u ovoj temi , tako i u temi Tomo ili Yanmar .
I sad bi ja trebao opet pisati kako orem i frezam po brdu i velikim strminama .
Što me najviše smeta je to kad me neko uvjerava u nešto što ja radim i znam da je to tako , a on kaže da nije . U ovom slučaju kako sam skužio ti si samo vidio traktor i doneo si takav zaključak .
Da si ti kupio traktor i radio sa njim i poslje to napisao onda ok . Ali ovako rekla kazala neznam šta bi ti reko .
Nego vratio bih se nekoliko postova unazad kada si ti popljuvao firmu Prodet , nazvao ih ciganima , lažljivcima i slično . Onda si mene pitao dali se može spustiti cijena traktora prilikom kupnje , onda si poslje toga tražio da ti daju nekakav popust . Pa si opet rekao da nevjeruješ ni riječi što kažu , nemoj misliti da ja sada tebe optužujem , nego kao što sam i napisao , to su sve bili tvoji komentari . Mada moram reći da nisi bio sam u takvim komentarima .
Ali sada si sam napisao da je čovjek kupio malčer , bio je nezadovojan sa njim i vrato ga nazad a oni mu vratili novce .
Eeee ... pa neznam šta bih sada rekao . Dali to ima igdje da se kupljena stvar vrati , i novci dobiju natrag.
Sada vidim da nije problem u traktoru , nego u tebi , jer ti si napravio sve ono za što si njih optuživao . ( spuštanje cijene , popusti ... ) Ciganska posla ( tako si ti napisao )
Ali sve ove moje tvrdnje se mogu provjeriti u svim tvojim predhodnim postovima .
Fala bogu ima nas puno pa nek ljudi vide i komentiraju .
Zuti, nemrem na ovo ostati duzan...
Paa, na osnovu jedne izjave covjeka, gledanja i malo voznje (sori sto nisam napisao svaki detalj), citanja foruma sam zakljucio da je to motokultivator na 4 kotaca tocka Zasto? Pa osim kaj orete (ako se to zove oranje) sa jednim plugom i frezate, nis drugo niti ne radite sa njima.
U oglasu i stoji da je namjenjen za manje vrtove, vocnjake...i to je to.
Nego i ja bi se vratio par postova nazad jerbo me strasno zanima gdje sam ja to popljuvao prodet, nazivao ih ciganima, lazljivcima i slicno????
Onda sam tebe priupitao pred svima o spustanju cijene, i sto je tu lose??? Onda sam trazio popust. Di to tocno??
Osim sto sam napisao da to po meni vrijedi najvise petaka.
Poslao sam mu PP o upitu o cijeni i naravno da mi nije odgovorio ali mi je uredno pogledao profil. Bas me zanima zasto? Mozda ti znas?
Nadalje, nisam bio sam u kojekakvim komentarima ali im je uredno na stranici pisalo da "prodaju djelove iskljucivo kupcima svojih traktora" a isti napis su maknuli nakon sto je to netko primjetio (za mene ciganski)tocka
Covjek je kupio malcer, vratili mu novce i ti se pitas di toga ima, a ja pitam tebe di toga nema?? Zuti, to ti je normalno prilikom svake kupnje osim preko oglasnika tj. privatnih osoba8)
Jos uvijek je problem u traktoru jer za mene motokultivator od 18ks ne vrijedi 8 tisuca eura.
I za kraj, jedan copy paste tebe u isto postu (odgovoru):
"popljuvao firmu Prodet , nazvao ih ciganima , lažljivcima i slično" i
"Ciganska posla ( tako si ti napisao )"
Ovo drugo sam napisao :gitarist:
Pozdrav