J
jopo
Guest
a još kad napravimo nove naljepnice :supris:
..i sad...!
PS; Jopo se pita, jel moguće da smo gotovi?!
PS; Traktor je upalio!!!:finga:
PS; ..i nije bilo viška dijelova!!artyman:
PS; slike su malo lošije, udrit ćemo i koju dnevnu..
decki kako je sa prikljucivanjem drugih cilindara na hidrauliku kod japanca.
npr model 1300
dal je moguce spojiti dodatni cilindar kao na tv-u preko brze spojnice (odspoji se cilindar od poluga a prikopca zeljeni cilindar npr za podizanje ralice) ili ima hidrauliku u mjenjacu kao i imt 533 pa je spajanje novih cilindara komplicirano, a i skupo
Da da hidraulika je u mjenjaču ......
Nemam sad ni jednu sliku , ali ako treba uslikaću ti , prije neki dan sam izveo brze spojnice sve skupa me koštalo 530 kn ......
Dečki svaka čast na ovakvome poslu,sredili ste ga bolje od japanaca,nema šta,"jedino mi žao što nije ostao ni jedan dijelić viška,"ali bolje da nije ,još jednom svaka čast ,dali možete reći koliko vas je koštalo farbanje i ostalo što ste radili,otprilike?
a jel ti te brze spojnice ovise o polugama.
kao na imt prvo se dignu poluge pa tek onda proradi dodatni cilindar ili je malo drugacije?!
kolko spojnica si stavio?!
Znam ja Tome da bi tebi dobro došlo da je štogod bilo viška...ali na našu sriću nije!
Što se tiče cijena špric kita, temeljne,boje za motor, bilih limova i mat crne vatrostalne cca 300kn...a ova jebeno-crvena(RAL 3000) je bila paprena Glasurit dvokomponentna sa utvrđivačem i njihovim razređivačem ..540 kn
ukupno oko, cca i otprilike 800 i koja kn:rolleyess:
meni je dužan par tisuća za ruke ali progledaćemo kroz prste ma nije beg cicija.Dečki svaka čast na ovakvome poslu,sredili ste ga bolje od japanaca,nema šta,"jedino mi žao što nije ostao ni jedan dijelić viška,"ali bolje da nije ,još jednom svaka čast ,dali možete reći koliko vas je koštalo farbanje i ostalo što ste radili,otprilike?
ako imaš par popodneva i garažu da možeš raditi navečer i ako uzmeš nitro boju za motor pa je ne moraš čekat 5 dana da se osuši možeš rastavljat u petak a sastavljat već u nediljuMa super poso ,hvala na informaciji ,jer moj bratić bi htio kupiti janmara pa da ga sami sređujemo,znači isplati se raditi desetak dana i zaraditi oko 500 eurića kolika je razlika između sređenog i nesređenog yanmara.
ako imaš par popodneva i garažu da možeš raditi navečer i ako uzmeš nitro boju za motor pa je ne moraš čekat 5 dana da se osuši možeš rastavljat u petak a sastavljat već u nedilju
isplati se definitivno a i zabaviš se:supz::supz:
ma neeeee... ma nisan ja to tako mislija ja samo kažen ljudima da se ne zajebu ka nas dvojica:madmana::madmana:Ovo za nitro boju je upućeno meni...to ti se zove rodjačko prcanje:butthead::butthead:::rolleyess:
ma neeeee... ma nisan ja to tako mislija ja samo kažen ljudima da se ne zajebu ka nas dvojica:madmana::madmana:
ali sve je dobro kad on pali-radi-vozi:weedman:
Lijep posao Zadranine..... Ali u meni budi nostalgiju jer ja moram do prvog frezanja čekati još najmanje mjesec dana :madmana:
Svaka čast i samo gas gas....
i nemoš virovat da niko od kolega nije pohvalio naš trud!?
osim T.Tomarayer:
:lol::lol:
ma slika govori 1000 rici :weedman:
ma zafrkavam se odlican je yami svaka cast:supz: