J
jopo
Guest
Wwuki najbrži ko i obično...fala majstore
tribali smo je odma skinit i spojit direktno na akumulator da vidimo jeli do njei ili je nešto drugo a ako je prigorila kad se promini sama bi pokazala od čega je
Wwuki najbrži ko i obično...fala majstore
jedno popodne ora sam u prvoj brzoj prije mi je trebalo i vise ali sad sam se ispraksira :weedman:
masline se nalaze u privlaci kraj zadra
kod igora san ga uzea a nisu vise na izlozbi nego iza kuce :shock:
Žuti, ne radi mi ona kontrolna lampica(desna), mislim da je od ulja?? Liva bi tribala bit od akumulatora...
Jesam li u pravu?
sto mislite bili ovak plug moga vuci yanmar ovo je mislim dvije osmice :scratch: roll: http://www.njuskalo.hr/oprema-obrada-tla/plug-dvobrazdni-tomo-vinkovic-oglas-2299289
kad buden doma bi moga navratit do privlake da vidin tvoju makinu, ako si za.
sad ih Igor prodaje "na crno" ili? kad više nisu izloženi?
kako je za djelove? jer kolko znam Prodet samo svojim kupcima osigurava djelove.
Čuo sam (al nisam vidio) da TOMO 18ks uspješno ore s takvim plugom, al tomo je dosta teži od Yanmara, tako da bi trbalo vidit iskustva iz prve ruke.
Pa moji od 20 ks bi vukli bez problema čak možda i onaj od 17,5 ks ali ovi manji nevjerujem jer su lagani...
pitanje za WWukija!
Dali tvoj yanmar može vuć cisternu od 3 m3, odnosno 3-3,5 t?
ja mislim da bi mu onaj od 22 moga :rolleyess: :weedman:
ja mislim da bi mu onaj od 22 moga :rolleyess: :weedman:
Zemljače, tebe nema u temi "O nama"
aj napiši nešto o sebi
Ima li tko Yanmara od 30- ak 40-ak konja? Koliko su teski i siroki? Prodaje li Prodet nesto slicno?
Dobra ti je ova sa gaćama , :lol:.... možda bude morao i cipele skidati :rolfer: