Z
zemlja
Guest
Hvala, već sam vidio i to
evo kolege....več 6 mjeseci tražim kvalitetnu opciju za pola jutra orašnjaka s vočnjakom i pola jutra zemlje za grah krumpir i dr. također planiram i obrađivati bašću male kvadrature.......nakon šest mjeseci odabrao sam najskuplju opciju...yanmar u prodetu. Kako sam dobio samo frezu u kupovini sam roto-kosilice(malčera<) i pluga....e ovo s plugom je problem....može li mi neko reći koji plug da gledam...polovni....
evo kolege....več 6 mjeseci tražim kvalitetnu opciju za pola jutra orašnjaka s vočnjakom i pola jutra zemlje za grah krumpir i dr. također planiram i obrađivati bašću male kvadrature.......nakon šest mjeseci odabrao sam najskuplju opciju...yanmar u prodetu. Kako sam dobio samo frezu u kupovini sam roto-kosilice(malčera<) i pluga....e ovo s plugom je problem....može li mi neko reći koji plug da gledam...polovni....
Žuti,Wuuki,molim pomoć.Kupio sam rotomalčer fitme Metal-co promjera 125 cm.Traktor je Yanmar FH16D. Na malčeru piše da je potrebna brzina kardana 540 okretaja u minuti.Na traktoru imam tri brzine kardana. Jel prva brzina 540 okretaja?
Hvala.
Yami1
poz
punac je vlasnik yanmara 1610 i vidim tu jako puno znalaca i experta
zanima me onaj uredjaj za vadjenje krompira koji je na oko 96 stranici koji je regularno sa tome vinkovica
jer se tome moze na taj traktorcic prikljucit bez nekih preinaka ili treba nesto radit.
nastavljamo dalje citat forum i gledat rucne radove, hvala
poz
pozz to je moj plug :mrgreen:
ako imas hidrauliku yanmar za 3T kopcanje naravno da moze !! :supz:
Koliko ja znam taj čovjek u Šiklošu više ne prodaje traktore a vjerovatno ni djelove. Bio sam jednom davno kod njega imao je onda još samo jedan ili dva traktora...
Razmatrao sam i tu mogučnost ali prijevoz ,carina homologacija i da ne nabrajam šta sve ne me odbilo, tj. dok sam sve ukalkulirao ispadalo je da mi je puno jednostavnije otići u Prodet i izabrati meni odgovarajući traktor.