dingo
Član
- Tu od
- 14 Lis 2010
- Poruka
- 734
Prodet sam prvi puta susreo na sajmu u Bj prošle god. budući da je tamo gužva i gungula, dao sam si truda pa sam proljetos otišao i do njih u Gradište (tamo sam zatekao cca 35-40 traktora i mislim da ih puno više tamo i ne stane osim ako bi ih slagali jedan na drugi), no opet se sve svelo na "nema problema, samo vi platite i ništa ne brinite, ja garantiram za stroj, ako se pokvari- vraćam novce", na spomen računa i pisanog jamstva smrko se ko kišni oblak. Račun kao može, ali...- a mene upravo takav pristup brine, kao i oprečne informacije o mogućnostima pojedinog stroja i što vrijeme više odmiče sve im manje vjerujem, no pokušavam i dalje doći do što objektivnije informacije, jer sam sav svoj novac zaradio radom pa ga nemam namjeru prosipati.
I sada TREĆI PUT podsjećam da sam se sa pitanjima obratio vlasniku Prodeta i nije mi jasno zašto se odvjetnički ured Žuti & Wuki tako uzjebe već na pomisao o pitanju za Prodet, pa nije čovjek retrdiran pustite ga neka sam ponudi neka objašnjenja.
Inače dosta korisnih informacija sam dobio na ovom kao i na prethodnom forumu uključujući i gospodu Žutog i Wukija, koji je očigledno prilično kompetentan za ovu temu i koliko primjećujem sa podosta iskustva u praksi, što je pohvalno i korisno za sve nas koji smo na pragu sticanja tih iskustava.
A što se tiče gospode iz Šibenika oni su mi tek neozbiljni kada stavljaju oglase sa cijenama za desetak traktora za koje se iz aviona vidi da nisu realne i nakon prvog kontakta i provjere tih oglasa sam ih prekrižio- toliko o tome.
I sada TREĆI PUT podsjećam da sam se sa pitanjima obratio vlasniku Prodeta i nije mi jasno zašto se odvjetnički ured Žuti & Wuki tako uzjebe već na pomisao o pitanju za Prodet, pa nije čovjek retrdiran pustite ga neka sam ponudi neka objašnjenja.
Inače dosta korisnih informacija sam dobio na ovom kao i na prethodnom forumu uključujući i gospodu Žutog i Wukija, koji je očigledno prilično kompetentan za ovu temu i koliko primjećujem sa podosta iskustva u praksi, što je pohvalno i korisno za sve nas koji smo na pragu sticanja tih iskustava.
A što se tiče gospode iz Šibenika oni su mi tek neozbiljni kada stavljaju oglase sa cijenama za desetak traktora za koje se iz aviona vidi da nisu realne i nakon prvog kontakta i provjere tih oglasa sam ih prekrižio- toliko o tome.
Posljednje uređivanje: