[/SIZE]
To je ono o čemu sam govorio; tip si daje za pravo "birati kupce", a "firma je!" - treba li što dalje reći?!
Tako ti neki drugi baja sutra neće prodati djetetu pecivo jer, na pr. nosi naočale ili ima frizuru koja mu se ne sviđa- fuj!
Uz dužno poštovanje prema romima, obični ciganluk u zemlji u kojoj se rad zatire, a mutikaše i mufljuzi veličaju, ali doći će vrijeme za pospremanje.:toimonster:
[/SIZE]
To je ono o čemu sam govorio; tip si daje za pravo "birati kupce", a "firma je!" - treba li što dalje reći?!
Tako ti neki drugi baja sutra neće prodati djetetu pecivo jer, na pr. nosi naočale ili ima frizuru koja mu se ne sviđa- fuj!
Uz dužno poštovanje prema romima, obični ciganluk u zemlji u kojoj se rad zatire, a mutikaše i mufljuzi veličaju, ali doći će vrijeme za pospremanje.:toimonster:
molio bih sve forumaše ako bi mogao dobiti sve mjere pluga i poluga da mogu svoj prepraviti jer imam problema prilikom oranja puno HVALA
Pa čovječe ovo što ti pišeš graniči sa zdravim razumom . To nema veze sa traktorima , poljoprivredom , ili bilo čim drugim.
Idi svoje frustracije i probleme rješavati negdje drugdje .
Pusti normalan svijet da raspravlje o traktorima .
Već sam ti to jednom napisao , i to ne samo ja .
Pa nemoramo mi svi trpiti tvoje gluposti
Evo javno molim admina da nešto napravi u vezi ove teme.
wwuki5, zanimliv cirkular, uslikaj ga malo bolje da vidimo princip rada.
Sory Mrki
ali mislim da ja nisam kriv
Neznam staje ali ja nemogu da otvorim video:scratch
Je li to samo kod mene?