Osim u tom Prodetu (koji mi se usput ne svida) ima li za kupiti kod nas takvi nekakvi mali (20-30ks) traktorceki?
U tri poziva, u tri dana isti traktor 3 razilicite cijene a da ne govorim o pohvalama o traktoru i prikljucima. Tako je dobar, da ako ga kupis skoro da ga niti ne trebas tankati.
Naravno polovni, novi su skupi do nebesa.
Neznam dali si pregledao bivšu temu "Tomo ili Yanmar " , :?: tamo sam ja spominjao firmu iz Zadra koja isto prodaje polovne traktore ( Yanmar i slične ) . Kontaktirao sam njih nekoliko puta ali bezuspješno , razgovarali smo preko telefona , slao sam im mailove da mi pošalju ponudu ali ništa . Tako da sam odustao od njih .
Istio tako sam kontaktirao i firme u Mađarskoj , oni su mi odgovorili u roku od dan , dva . U Mađarskoj su cijene traktora niže , ali kad sam izračunao prijevoz , carinu i ostala davanja mišljenja sam da se neisplati . Tako je bilo kada sam ja kupovao traktor , možda se sada nešto promjenilo.
E sad što se tiče gospode iz Prodeta , ja sam već pisao i opet ću , da su prema meni ispali fer i korektni . Na svaki moj upit u vezi traktora , ili bilo koja nejasnoća koja se pojavila , odgovorili su mi odmah i sve smo riješili :finga:
To što si rekao u vezi cijena , pa neznam šta bih rekao . Pa ljudi su trgovci i prodaju polovne traktore ( e sada dali oni imaju prostora u cijeni , za spuštanje i dizanje cijene , nebih komentirao )
Što se tiče pohvala za traktore ...:scratch Pa sad neznam , dali su onda kada si nazvao trebali reći ,... E gospodine nemojte doći kod nas , i nemojte kupiti traktor , zato što traktor nevalja , i jako je skup
..... odnosno , neznam šta si očekivo da će reći :?:
Pa svaki cigo svoga konja hvali ...oduvjek bilo i bit će
Ali mislim da se oni imaju čime hvaliti zato što su traktori stvarno dobri .
Naravno to je moje mišljenje i moje iskustvo . E ti sada još kažeš da ti se nesviđaju, .... pa neznam onda, .....prosto nevjerujem , da ćeš naći trgovca koji ti se sviđa , da ti kaže ono što ti želiš , i da cijena bude dobra .
Neznam , možda malo grubo zvuči , ali to je realnost . :scratch
Ako te još nešto zanima , prelistaj temu " Tomo ili Yanmar " tamo imaš dosta informacija