Čuj ja s japancima odrađujem godišnje preko 1200 sati i poslje 12 godina iskustva u uslugama jedina moja primjedba na japance je ,, spor u transportu" .
Kolega cjenim tvoje iskustvo ali kad budeš usporedio janmara od 30 ks i tomu od 30 ks onda ćemo nastaviti razgovor , stvarno nije za usporedbu 18 i 30 ks .
Mir svima vama, i ako tko treba info i ako mogu pomoći može me uvjek osobno kotaktirati ovako stvarno nema smisla a plus što ja uopće nemam iteres ubjeđivati nekog u bilo što .
Kubota GL240 4x4 PROFI model Ovo je moj favorit od ponuđenihTražimo manji traktor za rad u velikim plastenicima za frezanje i kao transportno vozilo s mogućnošću zakačiti veću prikolicu za rad u vanjskom skladištu.
PROTEH Boštjan Horjak s.p
www.bolha.com
Preporučujete li neki od ovih traktora i kakve su cijene u usporedbi s Hrvatskom
Kubota GL240 4x4 PROFI model Ovo je moj favorit od ponuđenih
Pa imao sam ih raznih a sad imam 3 slična ovome i meni se sviđaju jer imaju puno mogučnosti i opreme za olakšan i brži rad. Ali to ne znaći da ostali ne valjaju.Zašto mislite da je taj model najbolji?
TractorData.com Kubota GL240 tractor information
www.tractordata.com
vidio sam taj traktor kad je došao. dobar!Pozdrav ekipi,
postao sam ponosni vlasnik traktora kubota saturn x24. Traktor je kupljen kod MS Crni u Čitluku - BiH. Zanima me gdje mogu nabaviti manji traktorski plato 120-130 cm?
Hvala!
Ima li traktora od 40+ KS na prodaji, tih japanaca....?Mi smo kupili kod proteha u sloveniji i trajtor je top ...na skladistu uvijek ima 20-30 traktora tako da odes i biras...puno povoljnija i bolja ponuda nego u hr...
Moj je kubota gl200
Ako trebaš samo za kipanje (jednoradno) to ti je ispod sjedala s prednje strane na sredini , odmah ispod onog regulatora brzine spuštanja hidraulike . Jednostavno izvadiš čep priključiš cjev za kipu i kad hoćeš kipat samo zavrneš regulator i on preusmjeri ulje u kipu a kontrola ti je ručica hidraulike.Dali netko zna s kojeg mjesta izvuči kipnu cjev Yanmar fx24