powershift
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Stu 2007
- Poruka
- 2,912
a kakkvi su ovi riko, cini mi se da su bas rika, nekako straomodni , nezgrabni, grijesim li, kako se transportuju nazad ili se moraju okrenuti naprijed preko kabine
a kakkvi su ovi riko, cini mi se da su bas rika, nekako straomodni , nezgrabni, grijesim li, kako se transportuju nazad ili se moraju okrenuti naprijed preko kabine
ovaj je pravi, nove komande, masivan, bocni pomak, samo sto je u HR
ok..malo sam pogubljenkod rika i pescija je dolje
Meni je po vidjenju C6 izuzetan stroj, jedino mi se nogare nesvidjaju, kod rika kada se spuste daju bolju uporu. Da kupujem sigurno ga nebi zaobiso, jedino bi ga prepravio u vucni, dok je na Mtz-u bolje da je noseni, jer je veci traktor a ima i potisnu hidrauliku i kada se tako osloni nema da mrda.
A srednji cilindar je odozdo jer im je osnovna namjena utovar, riko narocito konstrukcijski vise navija ka tome. Carlo u odnosu na Riko moze dublje kopati
pise da imaju razvodnici, pitanje je koliko je tesko, samo to je upitno, pumpa se razvodnikom (prva petoletka mozda), filtar i rezervoar bi se lako naslim, prepikasovati ga i bi bi to pravi stroj, ako tezina nebi isla preko 2 t, posto mi traktor nosi 2770.
e sad koji bi tlak bio potreban da ima odgovarajucu silu na stroju, pitanje je dali bi zupcasta uopce mogla dati potrebnu silu sa ovim promjerima cilindara, i koji bi opet potreban protok trebao biti za odgovarajucu brzinu, ili da idem racunicom da imam takav protok i max tlak da u max trebam nekih 20 Kw snage traktora, radio bih na nekih 1400 okr &min. opet treba vidjeti koji protok i koji tlak moze primiti stroj, najbolje bi bilo vidjeti od kog je stoja i koja pumpa je ga napajala