• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zatvaranje zimske brazde

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Puno ljudi sanja o tom ruralnom i misle pokupit lovu lagano
Zanima me ko ce mu isfinancirat pola milijona a vjerojatno nema nikakvog prometa po računu

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Primjetio sam da tamo gdje se teško oralo i gdje bude ružno oranje, sada je puno ljepše i mekše, a tamo gdje se lijepo ore je ubijeno i talovno.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Bilo je i kod mene borbeno:

22356421.jpg

22356407.jpg

22356414.jpg

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Neznam zakaj, ali ja više volim sjetvospremača u tom poslu!

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Spremač je meni više za završnu pripremu pred sjetvu...

Za zatvaranje brazde če "greda" uvijek biti prvi stroj kod mene..Greda je zakon,poravnam svaki jarak na uvratinama,poravnam pred svakom zemljom put,a i drva koja vise na zemlju na brzinu porušim ako treba,,:icon_thumright:

Poslje na večinu zemlja ide gnojovka,spremač napravi rahliji sloj gore pa cisterina i traktor bolje propadaju po tome,prave dublje tragove i sve mi se to ne sviđa..

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Da bi reč reko! :)

Možda dogodine napravimo gredu pa promjenim mišljenje!

adonis basser

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
1,223
Za zatvaranje brazde če "greda" uvijek biti prvi stroj kod mene..Greda je zakon,poravnam svaki jarak na uvratinama,poravnam pred svakom zemljom put,a i drva koja vise na zemlju na brzinu porušim ako treba,,:icon_thumright:

Poslje na večinu zemlja ide gnojovka

Potpuni isti sistem rada je i kod mene. Prošle godine sam samo polovicu parcela prošao šinjom ali ove godine nije bilo parcele da šinja na njoj nije bila :icon_thumright: .

Kaj ti u onoj bačvi na šinji, beton ili ..?

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Voda je unutra..
Bilo je dost tvrdo,i morao sam uteg na brzinu izmislit..:(wasntme):

adonis basser

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
1,223
kolko je to konja ? izgleda mi malo prejak za 2,5 m drljaču.
Polako još si mlad, za koju godinu bu takav na tvojem gruntu, moraš malo pojačati broj krmača :icon_eyes:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
135 cujzeki je to..3 m rotodrljaca
50 krmaca nam je dosta , nema mjesta vise

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Današnje zatvaranje, ako to mogu nazvat tak uopće.
Uglavnom totalno nezadovoljan...

Prvi prohod

Drugi

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Ne sviđa mi se sistem valjaka. Isti je kao jadrankin kod mene. Ti vodoravni federi jednostavno ih ne mogu stisnit dovoljno.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Meni se pak sviđa dosta jer su jači od ostalih koji stavljaju da valjak drze dva tanka flaha i feder koji debel ko palac. Uglavnom jači sistem nisam vidio, e sad kakav je pritisak, da se štelat kod mene bar...

Najnoviji postovi

Na vrh