Ništa od toga,može se desiti da baš bude puno kiše u prolječe,pa se onda u to pogotovo nebude moglo uči nakon zatvaranja.
otiđi tamo na moj post, moji strojevi imaš par videa u oranju kod nas pa pogledaj što je teško tlo, kod nas u opće nema pjeskovitog tla imaju pravulje lakše i teške, ove lakše je jedno 30% ostalo je i ta pravulja teška, da nepričam o crnici koje je 50% u mom ataru di trebaš čitavo dopodne da naštelaš plug, jer za pola loze na toplingu igra ulogu, hoće orati ili neće, ja neznam kako vi neshvaćete kakva god da je zemlja, i čim se može u nju ući brazda se treba poravnati, da proljetni vjetrovi ne isušuju vlagu koju čuvaš zatvaranjem brazde za ljeto.Stjepane iz Sibinja@ To se može kod tebe radit gdje su pjeskovita i propusna tla a ne kod mene gdje je ilovača i brestovača,ovdje kod mene to nitko ne radi,kad sam pričao svojima u selu da se dopisujem s vama i da razmjenjujemo iskustva o poljoprivredi rekli su da to kod nas ne prolazi jer su teške zemlje a plus toga stajnjaka nitko nema,baca se samo umjetno gnojivo....