Re: Celicni tockovi za kultivator
skužajte, šta dižem temu, mislim za mutu radit željezna kola od felgi od astre-13 cola..
muta mi je ona najgora,-univerzal, a felge su dijametra 36cm(13")..imam doma lima 20x5, gleda sam, da se ubacit u felgu,da ih varim unutra, za one djelove felge di se lipi guma..
sad su na njoj gume 42cm, kasnije će bit oko 32cm,ako legne felga na zemlju..to bi mi tribalo usporit ovu prebrzu mutu, a usput ju stabilizirat da ne proklizava na pofrezanome kad radim redove,ili vozim kroz redove..(da ne vozim po bobu ili krumpirima)..zamislija sam na felge zavarit samo lame, (flahajzl, za kontinentalce), sa jedne na drugu stranu felge, i to da vire samo po centa iz felgi..
ali me ova priča o kopanju i nasidanju getribe, malo pokolebala..
jedino šta je astrina felga dosta šira od unove, ima 18cm, pa računam ako vuče ova sa 10 -12 cm širine, na 40tak cm dijametra,
tribala bi i ova sa 18, i 32cm dijametra..
računajući da će ona 2 centa vanjska, di se lipi guma, + poprečne lame potonit u zemlju..
ako kola budu premala, povarit ću na njih poprečno dovoljno L profila..ali ne ka kolega forumaš, nego od ruba do ruba špic zavarit, tako da iz felge vire oba špica od L profila..da odjednom idu u zemlju i da zemlja ulazi u L profil, da MTK ne propada..
admine skužaj na malim slovima, već 15tak godina tipkam ovako,nemogu ja gramatiku,nije to za mene..