• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 4911

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,734
Nemaš kaj provjeravati, čim gubiš ulje, masti pakne i ne koči.
Moja prepouka je odmah složiti obje strane, vidjeti kaj je sa pojasevima ručne, zamjeniti semeringe doboša, semeringe na dugačkoj poluosovini, oringe špere, pakne, cilindre, gumice doboša, po potrebi opruge i kod ugradnje ne samo nahitati pakne i cilindre... treba pravilno ugraditi da bi to duže trajalo

Majstor za takav zahvat mora postojati u tvojoj županiji, ali ja ruku u vatru više ne stavljam ni za sebe, a kamoli za nekog drugog pa da ga preporučim :ROFLMAO:

Proximo

Novi član
Tu od
24 Ožu 2014
Poruka
26
Evo, našao sam meštra i sve odradio, kad je skinuo kotače sa čizmama unutra je bio masakr, nikad dirane kočnice,( 50godina), bez obloga, strgano, ma užas,... Hvala Bogu pa nisam nikog trknul na cesti ili neš još gore, kompletno mi je sve odradio čovjek i traktor ide sad ko beba..

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,734
Eto vidiš da postoji majstor i bez preporuke sa kojim budeš zadovoljan, a i da sam ti dal dobar savjet da složiš odmah obje strane.
Sad si jedno vreme miran.

Najnoviji postovi

Na vrh