• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 4911

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,742
Nemaš kaj provjeravati, čim gubiš ulje, masti pakne i ne koči.
Moja prepouka je odmah složiti obje strane, vidjeti kaj je sa pojasevima ručne, zamjeniti semeringe doboša, semeringe na dugačkoj poluosovini, oringe špere, pakne, cilindre, gumice doboša, po potrebi opruge i kod ugradnje ne samo nahitati pakne i cilindre... treba pravilno ugraditi da bi to duže trajalo

Majstor za takav zahvat mora postojati u tvojoj županiji, ali ja ruku u vatru više ne stavljam ni za sebe, a kamoli za nekog drugog pa da ga preporučim :ROFLMAO:

Proximo

Novi član
Tu od
24 Ožu 2014
Poruka
28
Evo, našao sam meštra i sve odradio, kad je skinuo kotače sa čizmama unutra je bio masakr, nikad dirane kočnice,( 50godina), bez obloga, strgano, ma užas,... Hvala Bogu pa nisam nikog trknul na cesti ili neš još gore, kompletno mi je sve odradio čovjek i traktor ide sad ko beba..

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,742
Eto vidiš da postoji majstor i bez preporuke sa kojim budeš zadovoljan, a i da sam ti dal dobar savjet da složiš odmah obje strane.
Sad si jedno vreme miran.

Proximo

Novi član
Tu od
24 Ožu 2014
Poruka
28
Eto vidiš da postoji majstor i bez preporuke sa kojim budeš zadovoljan, a i da sam ti dal dobar savjet da složiš odmah obje strane.
Sad si jedno vreme miran.
Da, jednostavno je preveliki i prekomplicirani zahvat, pogotovo ako traktor ima kabinu da se sve komplet ne odradi kak se spada, šta se tiče kvalitete dijelova tu ne mogu utjecat, kupili smo šta je bilo dostupno kod nas, sa traktorom godišnje radim 15-ak sati, vuče i malčiranja, ne radim poljoprivredu, pa se nadam da bude ok.. Osim toga riješio sam i hidrauliku propustil mi je semering i ležaj, sredio komplet hlađenje, stavio novi hladnjak i crijeva, tak da je traktor sad tip, tip..

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,788
Mislim da baš zbog toga što radiš malo, bude još više problema sa kočnicama, ali šta je tu je
Dao bog da sam u krivu

Proximo

Novi član
Tu od
24 Ožu 2014
Poruka
28
Objasnite, šta sam trebao u Češku ić po lagerima tražit djelove za traktor star 50 godina?

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,788
Nisu tu toliko krivi dijelovi,koliko malo korištenje traktora
Hrđat će ti cilindri kočnica i postat abrazivni prema gumicama,doć će do curenja ulja na pakne
Ja za svojeg života nikad nisam na autu mijenjao kočione cilindre,ali se auto koristi svaki dan
Dok sam na dva zetora to dosta puta odradio

Najnoviji postovi

Na vrh