Ovu zimu bu još izdržal.
Na prolječe po novu osovinu.
Uglavnom slično tome izgledaju kardani na traktorima koji dojdu iz Francuske. Sumnjam da su svi radili s lošim kardanima (iako bi isti mogli napraviti štetu, makar su mekši od kaljene osovine).Da ne kumuju loši kardani tome?...
Dalje skidaš onaj poklopac kaj se vidi na slici i izvučeš kardansku van.Eee, Muhać,, tebe sam i čeko,, ustvari tvoje mišljenje,,,
ja sam to i mislio skidati sad preko zime,, treba mi tvoja pomoć....
Znam da mora ulje van,,,,
a dalje?????
Može i u P.P.:icon_thumright:
Kardanske osovine nisu više ni površinski kaljene za ove vrste traktora.Uglavnom slično tome izgledaju kardani na traktorima koji dojdu iz Francuske. Sumnjam da su svi radili s lošim kardanima (iako bi isti mogli napraviti štetu, makar su mekši od kaljene osovine).
ZJ,,, ima tu nečega,,, i ovaj moj je 2008,, u aprilu stigo iz Francuske,,, tak da mu ja sad dođem prva rukahandshake):Uglavnom slično tome izgledaju kardani na traktorima koji dojdu iz Francuske. Sumnjam da su svi radili s lošim kardanima (iako bi isti mogli napraviti štetu, makar su mekši od kaljene osovine).
to su bile bešavne cijevi,, koje se ko eto našle,,, onak,,
sad dal to bude držala grana,, bumo vidjeli,, dans se mljelo nešto žitaric,, lijepo ga odjekuje:icon_e_wink: