Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,927
Imam dva stražnja radna svijetla. Svako ima svoj prekidač. Nalaze se "pod krovom kabine"!
Lijepi pozdrav!! Imam isti problem sa mjenjacem na 5011!! Koi je razlog bio kod vas i kako ste to riješili!!Pozdrav, trenutno imam problem sa zetorom 5011, traktor je bio u obicnom transportu, bez ikakvog tereta i prikolice
U 5oj brzini kada je pocelo cagrljanje u mjenjacu, rucicu u lijevi polozaj gdje su brzine R i 1 ne mogu pomaknuti nikako, a u voznji se cuje cagrljanje u zupcanicima, uljesmo ispustili u obadvije ploce sa donje strane smo odvrtali ali nista nismo nasli onako sa rukama da je otpalo ili podrobljeno
Ali utisak je kao da jeste nesto otpalo i da tako skace po zupcanicima
Plocu sa gornje strane ne mogu skinuti, jer je kabina sva u kompletu, pod,sredisnje korito sve je iz 1 komada, pa me zanima na koji nacin skinuti kabinu, i na koji nacin se dolazi do nekakve ploce sa gornje strane, da bi se mogli vidjeti poluge biraca i zupcanici
Inace 5011 nema isti raspored brzina kao i 7011
5011 Gore/R 3 4 Dole/1 2 5
7011 Gore/R 2 4 Dole/1 3 5
Kolko ja vidim sa slike curi žuto ulje s strane getribe i moja je predpostavka da ti je procurel jedan od semeringa na spojničkim osovinama.