Maher koji je pumpu slagal je trebal ljudima skrenuti pažnju na dize i barem pitati jel su ih ispitaliNisam neki majstor, ali nikad ne bih napravio to, da mi pumpu ispita maher, a da ja ne vidim ma traktoru kako rade dizne!
Kad ga je šogor zvao i pitao kaj nebi trebalo i dizne prekontrolirati , bošista odgovara da se nema šta kontrolirati , ili rade ili ne radeMaher koji je pumpu slagal je trebal ljudima skrenuti pažnju na dize i barem pitati jel su ih ispitali
Mogu ja ako imaš praznu sobu tam negde krajem sedmog mjeseca....Pozdrav ekipa,ima li koji majstor među Vama da izlazi na teren(Dalmacija)ili poznajete nekoga da je pouzdan i zna posao..imam neke sitnice rijesit na 5011..
Hvala unaprid
Skini rezervar dole i izvadi van onaj poklopac na kojeg idu dovod i povrat goriva pa provjeri da nije cijev metalna koja ulazi u rezervar probušena pa tu navlači zrak kad nivo goriva padne.Pozdrav ekipa,tastov 5011 počeo se gasiti kada ima manje goriva u rezervoaru.
Kada je pun ili 3/4 onda radi ok,ako je manje od 1/4 onda se hoće u vožnji ugasiti...
Toči eurodizel,nikad iz karnistera,filter goriva čist,ac pumpa nedavno promijenjena (stavljena bosch-ak je bitno)jer je stara riknula,puhanjem u rezervoar kroz lajtunge je sve prohodno.
Kako nemamo ideja,reko idem pitati tu možda tko "rasvijetli" problem..
Traktor ne dimi,snage ima kada radi,nema nekih pokazatelja zašto bi se moglo to događati.
Pa ako tko ima savjet,rado ćemo poslušati.
Ma neću ja ni rastavljat a nedaj bože sastavljat, nemaj brigu samo blago.Je l ti sad jasno? Rastavi, a tko će ga složiti...................