J
prvi put cujem za mtz 1024, a islika je od 1221 :scratch
Kod nas u Srbiju zetori 5211 nisu stizali sa originalnom kabinom, jedino sa Orašje kabinom a ona nije ni blizu original Češke, ima li neko sliku 5211 sa original kabinom?
Dobro nam došao reider!! artyman:artyman: U temi: "predstavite se" napiši par riječi o sebi, takav je običaj Inače dobar traktor! Jesi ovo sam radio ovu prednju hidruliku? Šta kačiš na nju, malo mi čudno izgleda? :scratch:
nije to nikakva bosanska kabina to je isto orginal ceska kabina samo zavisi za cije je trziste namjenjen traktor!
Ovo promjenjavati, ovo je loš posao. Sve se razdrma znaš. Što je original stavljeno to je bog otac!. Nemožeš ni tako jednostavno. Kod mene su i široke tapecirunge(obloge) na blatobranima, znači bile bi previše velike. A neznam, koji vrag je ovog čovjeka uzeo, kad če promjenjati traktor samo zbog kabine. Ma orešje nije tako loša? Naša slovenska kabina pa stvarno nije nikakva. Kod mene jedan čovjek jo ima.:rolleyess:e pa znam ti ja jednog covjeka koji trazi cesku kabinu pa mjenjaj za orasje,naime covjek razmislja da proda traktor od 1000 r/s samo zbog kabine!
E to je ta original Češka kabina, a ovu sto ima clan Johny to je neka Bosanska mada ni ona nije loša.
Mislim da je to nemoguče. I sama Ac pumpa bi imala posla da taj dio odradi za 1 satimam jedno pitanje kolko trosi otprilike zetor 5211 imam jednog na ponudi nema ni 2000 rs ima jos orginal gume prednje i straznje traktor je ko novi ali gazda trenutni zali se da mu traktor trosi 10 litara na 1 sat rada sta bi ga moglo zezat jer sam zainteresiran a novci nisu veliki
imam jedno pitanje kolko trosi otprilike zetor 5211 imam jednog na ponudi nema ni 2000 rs ima jos orginal gume prednje i straznje traktor je ko novi ali gazda trenutni zali se da mu traktor trosi 10 litara na 1 sat rada sta bi ga moglo zezat jer sam zainteresiran a novci nisu veliki
imam jedno pitanje kolko trosi otprilike zetor 5211 imam jednog na ponudi nema ni 2000 rs ima jos orginal gume prednje i straznje traktor je ko novi ali gazda trenutni zali se da mu traktor trosi 10 litara na 1 sat rada sta bi ga moglo zezat jer sam zainteresiran a novci nisu veliki