• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 6340

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,826
Nemre tak.
Tlačnu cijev treba "presjeći" i odvesti na P priključak razvodnika za utovarivač, koji na sebi mora imati pretlačni ventil. Na razvodniku mora biti ugrađen tlačni povrat, PB ili CO, na kojega se spaja "presječena" cijev koja vodi na hidrauliku traktora.
Treći priključak, T (beztlačni povrat), treba odvesti i spojiti negdje na kućište mjenjača, na način da je uronjen u ulje.

Raksi

Novi član
Tu od
28 Pro 2022
Poruka
5
Iza imam 3 izvoda hidraulike, 1,2 i 0 , tu 0 svakako mogu iskoristit za povrat iz razvodnika, kako onda najedstavnije da si izvedem ulje u razvodnik, a da nije preko kipe.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,826
Napisal sam ti.
Ne znam jel povrat samo na poklopcu ili je uronjen.
Problem povrata u zraku je povećano pjenjenje ulja.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,340
Povrat ide nazad na nulu. Ako je vanjska pumpa sa nje se uzima ulje, poslije filtera naravno.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,480
Flisucka hladnjak već neko vrijeme... Danas u đubrenju malo kuca na debelu crtu u zelenom, reko; dobar dan - dobar dan.

Zovem da vidim popto novi, 240€ Turčin, reko isti k kao i ovaj što imam, drži ga samo boja da ne propiša 🤣

Ajd nebilo mi teško, pošto kontam da piša na nosaču jer stalno tu kaplje, idem vidjeti dali se da krpati...

Prvo test pod pritiskom da nađem piškanje i naravno profi brtvljenje specijalnim prirubnicama 🤭🤣

IMG_20250114_134015.jpg

Pukotina pronađena i sanirana, još od gore opičio sloj tekućeg metala i budem ubacio brtvilo unutra da ga dobro začepi i teraj dalje.

IMG_20250114_135359.jpg

IMG_20250114_141910.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh