Evo crnca :icon_winkle:
Pa cijelo vrijeme je ovdje tema zetor 7011 i viličar naprijed i iza a ti mi stavljaš tu slike od nečega sasvim desetog...
Posljednje uređivanje od moderatora:
Evo crnca :icon_winkle:
pokazuje on i dok pumpaš gume,samo ne kolki je tlak u gumama nego u rezervaru,nemreš se po tom manometru ravnat jer zrak se stalno nadomješta,tj.pumpa i nepokazuje onda točno...tak se moj brat skoro je razletel gumu na prikolici,kihavac je namješten na 4 bara i pumpal je on i sat stalno pokazival 4 bara u sistemu ,nakraju ja mjerim z manometrom na pištolju i bilo je 5.5 bara
Pročitaj malo ovu temu, i predlažem da se ta tema o kardanima uvede kao obavezna forumska lektira...kakav sad opet kardan za 180 stupnjeva?
oprosti kolega,ali ja nisam nigdje našao taj podatak da sam ja pisao nešto o kardanima u ovoj temi,pa bi te zamolio da pokažeš,citiraš tu rečenicu..Pročitaj malo ovu temu, i predlažem da se ta tema o kardanima uvede kao obavezna forumska lektira...
http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=27401&page=3
Manometar je dobar, ali on nesluži za pumpanje guma, nego da pokazuje pritisak u kočionom sistemu tj zračnoj instalaciji, ak je sve po ps-u on mora držati oko 6 bara pritisak, od instalacije do boce, a uz njega ima i kontrolna lampica koja se pali kad taj tlak padne ispod 65% ili 4,5 bara, i općenito nesavjetuju kretanje ako je zakopčano vučno vozilo sa instalacijom kretanje dok tlak nije najmanje 4-5 bara iliti dok se kontrolka ne ugasi... Taj manometar, ili recimo onaj od temperature, to ti je ista stvar...
tema je zetor a ne td...a za kardane nisi ti napisao neg pametni oficir, a pitao si koja je druga biser izjava sa foruma...dobio si link pa uživaj
dobar taj zetor 7011 , samo da nema problema s tim gorivom
Pa cijelo vrijeme je ovdje tema zetor 7011 i viličar naprijed i iza a ti mi stavljaš tu slike od nečega sasvim desetog...
Kaj će ti toliko visok pritisak pa 5 bara zaustavi vlak težak 2000 tona .?