Znaci ovaj skroz desni je od kiper ventila koji funkcionira na tu rucicu koja pali pumpu a ovi lijevo 4 su od komandi na razvodniku
Eh sad jel to njegova pumpa standardna ili nije ja neznam uglabnom vuce ulje iz getribe i ide opet nazad u getribu a zasto ima toliko lajtunga ja neznam.. A ni kako doc do tiga jer je to sve nesto ispod kabine spojeno to Bog nezna dojt do tog haha :-D a znaci razvodnik je ispod sica ?
E tak.
Na toga desnog ti ne spajaš ništa da bi koristil vanjski razvodnik?
Ja prepostavljam da je to kod tebe spojeno na način da je sa poklopca (na njemu imaš dva izvoda) uzet jedan izvod za razvodnik, a ovaj vanjski je ostavljen za mogučnost kakve prikolice kiperice.
Povrat sa vanjskog razvodnika je spojen isto gore na poklopac tam gde i inače ide.
Da bi riješl taj problem moraš maknuti sjedalo i podiči poklopac ispod sjedala te zamjeniti mjesta izvodima na poklopcu ili blokirati ručicu na način koji smo več utvrdili.
Slka nije od takvog traktora jer trenutno nemogu do prave ali za pomoč bude poslužila. Ta dva izvoda su kod tebe isti samo su druge boje.
Zašto osječaš opterečenje motora to neznam, da bi bili sigurni jel to sve spojeno kak treba treba podiči lim ispod sica pa poslikati.
Ako smijem pitat. Jel ima svoju standard pumpu? Ova dodatna pumpa vuće ulje iz getribe i gdje ide onda? Jel nebi trebalo ić u razvodnk u kabini, a ne preko razvodnika ispod sica? Zašto ima spojeno 6 lajtunga na dodatnom razvodu razvodu a ima samo 4 komande?
Puno pitanja all jeb... zanima me...:biggrin:
Nema svoje pumpe, ima vanjsku koja pumpa ulje u isti kanal u kojeg bi pumpala i ona koja je unutra. Samo kaj ovak velikog protoka unutra ne stane.
6 lajtunga na dodatnom razvodniku su 4 za dvoradne izvode, jedan tlak jedan povrat u rezervar.
Ti samo pitaj, bumo probali pojasniti :icon_wink:
To sve skupa se da spojiti i na drugačiji način, ali nebumo sad komplicirali kad je ovo več neko ovak spojil da ne zbunimo kolegu.
Kolko sam ja njega shvatil njega zanima ralica ili prednji utovarivač tak da bu to kod njega i ovak šljakalo bez problema.
Samo treba prepojiti izvode.