Zato jer bi onda kad ručicu stisneš dole ona ostajala u tom položaju i nebi trebal ništa blokirati ni odblokiravati kad ti taj razvodnik netreba.A nije mi jasno zasto bi trebal ispod sica zamjenit ta dva crijeva onda cu opet dobit istu stvar kad idu sa poklopca i jedan i drugi jedino ako jedan ima stalni pritisak
Ako razvodnik podržava tu mogučnost zašto ne :icon_wink:Misliš odvojit dovod s pumpe direkt na dodatni razvodnik?
Pozdrav svima,
Imam problem na hidraulici na Zetoru 7245. Sporo diže priključke (pogotovo teže priključke) ali uvijek digne do kraja i prilikom vožnje sa dignutim priključcima dešava se da polako pada jedno 15 cm i odmah digne do kraja. Ne pravi mi to neki problem nego me živcira što u vožnji non stop cupka gore dole.
Unaprijed hvala za odgovor
poz. svima
ja imam problem dizanja hidraulike na 7745 i to samo kad je traktor na nizbrdici potuno sporo diže a nekad ako je na večoj nizbrdici uopće neće da diže (kako poluge tako i kipu), ja imam osjećaj da mu fali ulja a na mjeraču je na maximumu.
Pa tako nešto, možda malo više od 50kg,uglavnom nije baš lagano.U razvodniku imaš gumice zamijeniti i to bi bilo dobro da uradiš i onda znaš da je sve novo tu. Ta mala ručica što si označio na slici je plivajući i kruti položaj za oranje a ta ispred gore je za brzinu dizanja poluga ako se ne varam.Koliko je to teško otprilike? Ne verujem da ima manje od 50kg, probaću sa rodom da je zavučem nekako...a razvodnik, jel treba i njega dirati? kad to sve već vadim ako ima i na njemu šta kritično da menjam onda i to...