Prijatelju, svaka čast, vidim da si se i ti usrećio. :-( .. Koja je tvoj godina, i kak stojiš sa potrošnjom ulja? Ja u svom nemjenjam, samo novo nadotačem
.. Vidim da si isto u postu napisao nekakve stvari sa napuknućima.. kod mene je počeo pucati zadnji lijevi blatobran, i to na mjestu gdje mu stoji radna lampa.. a još k tome, neki dan mi puklo na vratima di je ručkica za otvaranje stakla, pa onaj mali, ko čavlić na kojemu ona ručica za otvarnje stoji, a šta je zanimljivo, puknule je nekoliko mm od samoga vara... a glede otsalih sitnica, i ja sam mijenjao bravicu za paljenje, samo sam ju ovaj put ugradio na komandnu ploču, i razletila se ručkica od žmigavaca, tak da svirene nemam, a osatlo, ak dobro naciljaš, i pogotiš šta moraš uključiti :-D .. jedino sa čime nikada nisam imao problema to su žarulje, u ovih 4 godine još nijednu nisam zamjenio... a znam jednog kolegu koji ima isto 4320, samo mislim da je 2007, isti mu se kvar dogodio sa bosch pumpom, puknuo mu isto zupčanik, i na neku foru mu je ošetio klip, samo je imao sreću da su mu priznali kvar pa več ima polugeneralku na motoru, sa oko 400 r/s, a još sam čuo , mislim, mada se to kod mene još nije dogodilo, da negdje blizu ručice za uključivanje kardana ima nekakva plastična kajla koja hoće vrlo lako puknuti, pa sam čak čuo par slučajeva di se i to moralo raskapati da se promjeni... sad neznam, nisam to doživio još :-D