tibor88
Aktivni član
- Tu od
- 3 Ruj 2007
- Poruka
- 2,386
Re: vaše mišljenje o zetoru 7340 turbo
ne kazem da ju ne tjera. brzina ili njih nekoliko nize, i gas..
ali nisam nista u vezi toga rekao u onom postu, samo samo pokazao sta pise za snagu zetora 6245. i bilo mi je zanimljivo kako znas da se dobije 6 ks sa generalkom.
sigurno da neke balirke vrte teze,neke lakse. ovisi i o tome sta se balira. vjerujem i da je jaci traktor sa 6 cilindara 105ks od 4 cilindra 105ks,iako Golubar nije rekao koji je to traktor tako da puno o puno toga ovisi sta koji traktor moze ili nemoze..
i mislim da bi ovo netko mogao prebaciti u baliranje ili kud vec :blackeye
kikic MF kaže:tjera ju zetor moj al daje sve od sebe jasno da ju ne stisne ko drugi jači al balirat može da tako radi stalno s njim svake dvije godine bi radio generalku
ne kazem da ju ne tjera. brzina ili njih nekoliko nize, i gas..
ali nisam nista u vezi toga rekao u onom postu, samo samo pokazao sta pise za snagu zetora 6245. i bilo mi je zanimljivo kako znas da se dobije 6 ks sa generalkom.
sigurno da neke balirke vrte teze,neke lakse. ovisi i o tome sta se balira. vjerujem i da je jaci traktor sa 6 cilindara 105ks od 4 cilindra 105ks,iako Golubar nije rekao koji je to traktor tako da puno o puno toga ovisi sta koji traktor moze ili nemoze..
i mislim da bi ovo netko mogao prebaciti u baliranje ili kud vec :blackeye