Re: vaše mišljenje o zetoru 7340 turbo
drže cijenu jer su sedobri pokazali a i novi nisu baš jeftini pa se polovni drže po novima. moj djeda ima 6245 isto je radio generalku jer mu je pukao remen i pregrijao ga pa je počeo ulje trošit u stvari bacat ga na odušak na 800 rh pa je sve novo opet stavio i malo pojačao borung klipa pa tako da ima nekih 68 ks. kad mi je mf bio u kvaru tjerao sam rolobalirku 3.20 s noževima jest da ju je osjetio i to pošteno i bacao dim kako je auspuh širok al je on nju čitavo ljeto tjerao i nemam riječi za taj traktor. zetor je super traktor kaj se kvalitete tiče a i djelovi su dosta jeftini ako traktor onda zetor. :mrgreen:JOSIP.1 kaže:sve najbolje, ja imam 6340 i odlican mi je, makar je jaaaako puno radio, lani sam napravio na njemu generalku znaci klipovi stubline karike cijeli sklopovi novi, sva 4, i to me kostalo samo 2500,00 kn sa majstorom, i tko kaze da zetor ne valja, taj nema pojma, za mf me kosta 6-7000 kn samo da izmjenjam ulja i filtere na 1000 sati...
jedino sto drze cijenu dosta i polovni, moj stric je lani dotjerao novog 7341 i taj je pravi, uzeo je mjenjac sa meh reverzorom i vece gume, jaci je od mog, i malo brzi, i nemam na njega nikakve primjedbe, traktor je prva liga, a cijena novog je bila oko 30000 € sa pdv. po mom je taj traktor bolja kupnja od onih malih drekova jd od 80ks priblizne cijene.