B
budanec
Guest
a za zetora ko da ne treba penezi :mrgreen:
da oni su bezveze skupi a nisu nekaj. fiat je za njih mercedes:supz:
a za zetora ko da ne treba penezi :mrgreen:
ma ne to su preveliki traktori za mene a imt mi nije ni u kakvoj opciji osim ferka kojeg mislim i ostavit...a ak ferko od 35 konja moze frezat bez problema 3 sata bez odmora onda bi moral i svaki ovaj jaci traktor od oko 50 konja bez najmanjih problema jel freza nije velika....da li tko zna koja je vanjska sirina zadnjeg kraja na zetoru 5011 5211 i na torpedu TD48 TD55 i da li su siri od ferka i koliko ferko je 165cm...bitno mi je zbog freze s obzirom da imam bocnu frezu...
možda imt 558? koliko sam skužio, on je malo jači i malo neokretniji od 539, a ostalo uglavnom sve isto, pa bi ti vjerovatno odgovarao.
ja sam s torpedom imal jako dobra iskustva. dosta je okretan, ima snage kolko očeš, kaj se tiče njihovih motora oni su skoro vječni. a imam i imt-a snjim samo problemi. A 558 ima ga jedan iz drugog sela dok ga on vužge ja čujem u drugo selo a izgleda ko tenk
ma budeš mogel nisu oni ništ kompliciraniji od ferka,samo su malo drugačije dizajnirani...isti slučaj i sa fiatom...jedino ovi noviji(oko 2000.g.)koji imaju elektronike po sebi trebaju nekog ko se ipak malo bolje "kuži u to"slazem se kaj se tice 558 imao ga je u mjestu jedan prijatelj...rekoh vec da imt ne dolazi u obzir ni pod razno osim ferka...kupio je moj stric novog 539 prije koju godinu nema ni 500 radnih sati curi ulje na sve strane...vise je masan nego moj 533 koji je fala bogu star vec 39godina...ok mi je ferko zato kaj vise manje skoro sve sam mogu na njemu rijesit ako se kaj pokvari dok mislim da to ni sa zetorom ili sa torpedom nece biti slucaj...jedino velim ipak mi je sad s obzirom da mi posel siri polako preslab...
tako je, u potpunosti si u pravu :finga::finga:U svakom slučaju ti je bolji uredan torpedo 45 od urednog zetora 5211, manji potrošač, okretni i jedan i drugi, zeko teži i tromiji, preslab motor za tu težinu, i dosta skuplji.
Ali da je riječ o traktoru 60ks, onda zeko igra igru.
kolega ja posjedujem i zetora i torpeda i da ti kazem da je zetor avion za torpeda taj komfort grijanje hladenje i da naglasim da zetor ima najbolje prjenose a sto se tice ostalog mjenjac solidan nadozivit ce ga ako nisi teske ruke hidraulika nije bas najbolja kosto bi mogla bit ali za sitan novac se popravi i traje motor jako dobar u svim uvjetim jako izdrzljiv uz dobro odrzavanje napravi i do 15000 r/s tako da ga toplo preporucam jer imam 5011 sa 24000 r/s
samo ga ti kupi, al posle ti bude žalJa ti priporučujem Zetora. Kako jakog to se ti odluči. Pozdrav
samo ga ti kupi, al posle ti bude žal[/QUO
koji god kupi bit će mu žao jer se svi traktori prodaju s nekom manom
to isto kaj veliš, osim ako je netko umro pa se hoču rješiti toga
e sad neki imaju vecu manu neki manju ak je manja mana i dosta povoljno kupil vjerujem da ce
otklonit tu manu i nebu mu zal traktora ni novci
nemora biti,prvi traktor sam prodavao jer sam kupovao veći,a auto jer sam kupovao drugi itd...uglavnom nema pravila