danijellaura
Član
- Tu od
- 15 Svi 2010
- Poruka
- 225
pa kaj se tice ovog sad da svaki ima manu to je djelomicno i istina jel kad bi bio savrsen onda nebi majstori imali posla ali se ja sa tim ne slazem...to je radni stroj koji ne stoji nego radi a radi svasta i svugdje i prema tome podlozan je i kvarovima pogotovo ako se jos i slabo odrzava...meni je jasno da traktor star 10-15 godina a mozda i vise nije novi i imat ce sigurno nekih vidljivih i skrivenih mana ali sve je to u nekim granicama podnosljivo...ipak se malo razumijem u mehaniku tak da nemoram bas za svaku sitnicu ici majstoru...a sad da vam jos velim ja sam prije 13god kupio ganjc novi auto i ne korejsko kino nego volvo i od prvog dana sami problemi su bili sa tim autom...nije mjesto za tu temu ali bit je da hocu reci nema pravila kupis novo i problem a kupis polovno i nemas problema...to sve ovisi na kaj se namjeris i koliko imas srece...prije mjesec dana sam kupio hladnjacu 2007 godina i evo u mjesec dana sam vec imao problema sa njom a jos nije posteno ni vozila a imam auto star 16godina 6godina je kod mene i manje sam u njega u tih 6godina ulozio nego u taj kamion star 5godina a nisam ga kupio preko noci stvarno sam ga dosta dugo trazio ali neke stvari nemozes vidjet mozda vise necu imat nikakvih problema sa njom a mozda bude vise kod majstora nego na cesti to nikad nemozes znat....a isto je i sa traktorima