OK, znam ko je bil s 7340, Kere.... i s 560 Šeg...
Uglavnom kolega se žali da mu 7340T previše troši za svoju snagu, a 4320 u siliranju pije da je to nenormalno. Opće je poznato da 560 troši poprilično jer je traktor sam po sebi trom i slab pa mu je teško, ali 565 i 577 bi morali trošiti daleko manje od 6340 u istom poslu...to je ono kaj sam videl i čul od ljudi...
U Šanana...al si sad oblatil zekane moje... ;-)
Ma neje tak strašno to sve kak se tu prezentiralo oko Zetora...
IDEM REDOM...
realno gledajući 4320 je prosječni potrošač,znači njegovih 60 ks (ima 56 inače) apsolutno opravdava tu potrošnju!
na njega se apsolutno ne žalim, iako je spor u transportu(25 km/h) celi dan ga gonim, dušu mu vadim,5300 l Creina ili 4 t Tehnostrojka za gnoj...i 30.35 l ako potroši max
PA DOBRO, KOJI TRAKTOR BUDE MANJE POTROŠIL????
on definitivno ne troši puno
a ovo u siliranju, ŠANANA, došli smo do izračuna da je išlo 2-2,5 l po prikolici...i da je bilo 3.5 t mase v prikolici...to isto ne smatram pretjerano!!
a 7340 JE DRUGA PRIČA...
on ga pogučeeeeeee...i to fanj!!
ali on doslovno ne mari za priključak, bilo sam ili ima nekaj iza on ne *ebe živu silu...
ali da nema snage?? on puca od snage definitivno...znaju svi koji su probali istog...
ove jeseni, zimska brazda= Z+LEMKEN okretač 2x16, oko 13 litri po jutru...dubina 28-30, uvjeti prosječni(od 1 do 5 ocjena 3)
samo da napomenem da sam sa V&N 3X12 išel oko 11 l/jutro s tim da dubina nije prelazila 25 cm!!
i još jedan podatak- 10 km put, na 2000 rpm= 2,5 l
eto
i OTIŠLI SMO PREVIŠE OFF, pogotovo ja!