E ovo mi je lijepi traktor sve mi se svida Kad bi imo pare odmah bi ga kupio sugurno bi se jako dobro slozili i dobro radili kad smo isto godisterofl):rofl):
Zašto nisi uvezo i utovarivač skupa s traktorom??' To bi tu otišlo ko med!!
Neznam Šanan jel si ti kad probal taj nosač skidati dole, a nedaj bože ga metati?
Nije to baš 4 bolcna zvaditi ..........
Bolje je skinut nosač utovarača kad se traktor prodaje , neki kupci kad vide utovarač na traktoru biježe kao od poskoka zmije , boje se da je traktor puno uništen na prednjem trapu, druga stvar opterećuje bezveze traktor više se ljulja , ja sam vozio u transportu 5245 sa nosačem i pločom ispred za prednju ralicu orginal češku , traktor se ljuljao kao da vozim kombinirku ...
Montiral sam osobno na Zetora 7340 novi Trac-Lift 220, dva servisera, kolega i ja i telili smo sewhew):, al smo ga zmontirali. Sve je na šerafe i svaki nosač je zaseban + hidraulika + jojstick sajle, sve znam kolega
Tako da sve se da skinuti ako se želi. Uostalom, prodavač ako je več znal da traktor ide bez utovarivača trebal ga je pripremiti i poskidati nosače dolje. Ja u protivnom traktor s nosačima, a bez utovarivača nebi uzel ni pod razno, il ide skupa ili nejde uopče.
Ja se lično ne bih bunio zbog nosača, on izuzetno ojačava traktor pošto veže zadnji dio (kućište diferencijala), preko motora, sve do nosača prednje vuče. DOdje mu kao da ima zaseban ram kao što imaju stariji američki traktori.
Baš sam to htel napisati.Jedino je nosac problem kad treba da se radi sta na motoru.Smeta puno.Pogotovo kad treba traktor na pola.
Nije loš ovaj zekan, rijetko gdje se može naći u ovakvom stanju!
koliko sati ima? ako je taj podatak uopće dostupan??
po meni definitivno bezveze kaj su nosači gore a utovarivača nema...glupost totalnaaa!
ili mi daj komplet traktor, nosači i utovarivač ili mi daj čisti traktor i gotovo!
za kaj budu ti nosači služili sada?? za ukras??ili kak je neko opisal kao "povez" na traktoru??? a to znači da se bez toga 7-ojka oće raskopčati??? dajte ljudi...razuma malo!
jedino da se nabavi natrag oriđđi utovarivač pa da se montira gore (ali pretpostavljam da je to teško izvedivo, iako nije nemoguće)
inače, MUHANIČAR me je preduhitril...milina je kad trebaš nekaj šarafiti a nosači su gore....uffffff...sve je dostupno u vražju mater! ne daj Bože da moraš kalati traktor, dvojica pol dana rastavljaju te nosače...
da kupim traktor s nosačima a bez utovarivača, MOMENANTALNO bi ih skinul dole...
Taj ionak ako je gural sa tim utovarivačom treba veču lamelu jer ovak