Kažu mi na susjednom forumu da može bez skidanja cijelog kardana, valjda može kardan da se skupi dovoljno na onim nutovima u sredini tako da može da sidje. Kad to završim, skinem ovaj dekl sa 4 zavrtnja što se vidi na tvojoj slici, ispod su 2 semeringa 45x60x7, u katalogu piše da idu 2 i taj O-ring 65x3 (ne znam gdje njega da nadjem?).
Mislio sam da, kada budem sve sastavljao tj. prije "nabijanja" kardana na pogonsko vratilo (ovo sa nutovima što se vidi na tvojoj slici) namažem ove nutove crvenim silikonom kako bih izbjegao da se ulje provlači tu. Sigurno tu ima nekog lufta, nije ovo nov traktor, pa mislim da bi silikon tu koliko-toliko bar smetao ulju. Mislim da će se sa zamjenom semeringa i O-ringa (ako ga nadjem) problem biti riješen (mada i nije sad nešto obziljan al ajd) ali sam mislio da sa silikonom na nutovima zatvorim i taj put ulju.
Edit
Da se korigujem, crveni silikon bi trebalo staviti u spojnicu koja se "nabija" na vrstilo sa nutovima pošto će tako sav suvišni silikon biti izguran prema vani a ne prema unutra, gdje bi ga zahvatilo ulje i na kraju, normalno, odnijelo u neku finu malu rupicu u razvodniku.