B
Burza
Guest
Vece jel se pod oralo sve.
Posljednje uređivanje od moderatora:
N O V O !! 5011 S 1983..
Pozdrav basic :icon_e_wink:
Čestitam na kupnji :icon_super:. Traktor izgleda jako lijepo i očuvano :tractor:. Ovo mi je prvi put da vidim Zetora 5011 sa prednjom vučom, znao sam da postoji, ali ga niam vidio :icon_eyes:.
Evo mog Zetora 5320, sad puni 13-tu godinu i na njemu je promjenjena samo jedna prednja guma, akumlatora i cilindar kvačila koji je na početku odmah procurio, sve ostalo na njemu je orginal..
Je prekrasan je i stvarno uscuvan. Kolko je on tocno kubika i konjica?
moj zetor inace kupik kod basica prije izvrsnog vremena
Ja mislim da je 60 ks.
@oficir: Mislim da je dobra ne znam to je od jednog čovjeka koji je bio kod mene.
@bolea ne znam vidiš da je S pa neki Special je valjda ili je kriva naljepnica.... Ali mislim da je ovo drugo.
nemogu da ti prebacim slike 3511s da vidis. nisu isti format pa nece primiti. samo zadnja vuca je u pitanju ali ti saimaju neke modifikacije sa gumama i jos necim za cini mi se holandska trzista koliko sam cuo. razlika oznake 11 i 45 jeste u tome dal je samo zadnji pogon ili ima i prednji.a nalepnica nije merodavna. da je nov pa da se kaze ali polovan i star 30 god a da nije menjana ili farban tesko
a hidraulik ,kakvi su na pumpi i jesu im isti sistemi ko na ursuzu. malo ja zemlje imam tako da mi netreba veci ni bolji, samo da nemolim vise nikog kad mi ustreba.izleteli su mi u ponudi i 3511 i 2511 po 900 eur vidi se da su stajali gume lose instalacija isto,haube izlupane .sve to ja odradim sem sto moram gume kupiti ili neki deo