uh,traktor je odličan! i ova nova hauba je puno ljepša nego stara. samo su mogli i malo izmijenit unutrašnjost... ostala je skoro ista kao i devedesetih... i ova garancija od 3,5 god mi se sviđa,sve u svemu-čista petica!
@mrsima:nemam primjedbi odlican je jedino sto ima lufta na donjoj kuki na produzetku pa kad vucem balirku jako klima. Ovako u radu je odlican i nikad ne posustaje samo ako povećaš brzinu rada, a da je teze traktoru onda samo vise trosi a traktor samo ide i ide.
El se ne bi taj luft mogao nekako riješiti? Ma bitno da si zadovoljan sa njima i da te dobro služi..a ovaj luft, to je sitnica, al smeta sigurno..
Ma to je samo problem kad ideš bržije po poljskim putevima...
od kad je ta produljena garancija? Kod mene je 2 godine ili 500 sati šta prije istekne. Moj ima 360 rs i ja sam prezadovoljan njime.
nemam ti pojma,ovdje prvi put vidim. u svakom slučaju,dobra stvar. nadam se da če sve više ljudi kupovati zetora!
od kad je ta produljena garancija? Kod mene je 2 godine ili 500 sati šta prije istekne. Moj ima 360 rs i ja sam prezadovoljan njime.
nemam ti pojma,ovdje prvi put vidim. u svakom slučaju,dobra stvar. nadam se da če sve više ljudi kupovati zetora!
Koliko sam gledao po videima, već nekih godinu dana je takva garancije, al to je sve tamo Poljska i te zemlje, možda za naše tržište je dvije godine??
Prošlo i prvih 170-180 rs sa Zekanom!
Zasad sve odlično,posao se nemjerljivo prije napravi,u traktor se odlazim fizički i psihički odmoriti,suh je i sve funkcionira,samo kaj je u toku tih rs iz njega nestalo oko 2,5l motornog ulja. :
traktor ima snage i pod sjetvospremacem i pod rotodrljačom,ni ne dimi na auspuh,lijepo prima gas i lijepo pali,ali dosta pari na odušak,pa je valjda ulje isparilo... kad s vručim traktorom stanem u garažu nisam dosad primijetio da bi kapalo iz oduška...sve dobro,ali ulja fali.
naš takav 4320 ide sam po cesti i vuče prikolicu, pa pocucla ulja dosta, i tak od samog početka, a ima 1300 sati..motor suh ko barut, a nema nigdje da slini po motoru ili ispod.