Mislim daje sve ok, ionako ga koristim samo za pumpanje guma, ali provjeriću pritisak na manometru u kabini. Usput, koliki treba biti pritisak u kabini ako je stalno uključeni kompresor, i kako ga eventualno smanjiti ?
U uputstvima za upotrebu,koju imam u engleskoj verziji to ne piše nigdje i virojatno to ni tvornica ne odobrava,jer on je štelan kad je izrađen.
Ali ja sam ga štelao!.A hval bogu ,da ne sve sverderbao. Odlučio sam se spustiti pritisak sistema,jer taj kompresov i taj traktor kod mene više nikad neče kočiti prikolice.I zato ne rabi imati priporučenog pritiska,koji je potreban za kočenje. Ne spominjem se više,kako štelan je tvorničko bio,ali virojatno među 5 i 6 bara. kada padne pod 4 upali se ti kontrolna žarulica na komandnoj plošči,to znači,da ti prikolica neče više kočiti dobro ili ništa.
Upotrebivam taj sistem malo puta za pumpanje a u glavnom on uključiva blokado diferencijala (elektro vazdušno),koju sam doradio sam. Tako radi sistem na 3 do 3,5 barima,što je dovoljno zamene i troši još manje snage motoru traktora,zmanjeno je grijanje kompresora skratka sam +.
hja neznam,dali sam ga ja pravilno štelao,kako ga bih kakav serviser,ali ja sam šraufao dvije matice na vijku čisto izpod tog ventila.Jedna od njih je kontramatica ,koja je inače osigurač,da ne mrdne prva. ključ 8 milimetara čini mi se.ovi matici gurajo oprugu,koja zatvara nased ventila.Jače ju pritegneš, veči bit če pritisak sistema,jer kasnije se ventil otvori. Ali nisam skužio,zašto je pod onoj velikoj crnoj plastičnoj kutiji nekvi vijak za štelavanje na samom vrhu ventila:icon_scratch:Kad sam ga mrdao,ništa se nije dogodilo.Sumnjam,da se bi trebalo štelati tamo,jer na vijku bila je PLOMBA!Ali jer moj ventil,bio je oštečen,kao sam ti kazao,nije išlo tamo za štelati:icon_scratch:E vidiš puno je finta. Zato,pazi što radiš sa tim ventilom.Najbolje ga ne dirati-samo promjeniti...
Nadam se ,da je sve ovo prav-a ne drži me za riječ!