pusti ti to. Jedan je bil koji ga je ovak lepo izvana pofarbal, ali trebal je i onaj koji je struju slagal pripaziti da ne oguli, a i oni koji su smetali su trebali paziti kod sastavljanja, a i sponzor koji je ulagal i odlučil se na obovu se trebal isprsiti financijski.
Meni se sviđa kak je obnovljeno.
Odlično sređen Zetor. Sad samo po gasu
. Jesu ovo uske gume sad ili? Vidim već si mu okačio frezu za vrat samo ga teraj i ne šparaj ga.
MUHA-ma da,bilo je posla za sve! bas kaj se tice struje,stvarno mi se svida kak mi je kolega sve slozil,on kaze da zetor ima jako kvalitetno slozenu struju,ali nepotrebno kompliciranu,za razliku od imt-a. zato je on povadil sve nepotrebno van,lijepo slozil i izoliral,sad je to druga pjesma.
Zetorproxima- nisu uske,ovo su 14-9 njegove original... moraju biti gore radi tehnickog,a i imam jos neka drva u sumi za dovesti,pa ih necu skidati dok to ne rijesim,onda idu uske gore... naravno,samo gas,jadnik najvise radi,vise od bilo kojeg u selu i okolici... godisnje oko 900 sati sigurno,sad nekaj manje od kad je dobio veceg brata...
A sto se tice ovog videa gore- koliko vidim,oni su samo stavili turbo gore,mozda malo prestelali bosch pumpu... zar ne bi trebali ici drugaciji klipovi,karike ventili i ostalo? koliko dugo moze taj motor podnositi turbinu?