Upravu ste kad je zakvacena poteznica na najdoljnoj rupi nema reakcije finog podešavanja kad je u najgornjem reakcija je najjača, al kod zetora postoji mogućnost odabira uključivanja fine hidraulike isključivanja ona magična ručka sa slovima P M D koju većina istočnih traktora starije generacije nema a i neki zapadnjaci.
Ovo je samo djelomično točno.
Radi toga kaj Zetor ima M (mix) položaj, većina ljudi regulaciju drži u tom položaju (jer je tak došlo i iz tvornice). Radi toga većina niti nezna a niti ne razmišlja gdje bi trebalo kvačiti treću točku, već ju zakvači u gornju rupu bez rauzmišljanja.
Glede zapadnjaka: Stariji FIAT-i i njihovi klonovi
imaju ručicu za izbor vrste rada: P i D, a nemaju M položaj (jer i nije nužan), IMT / MF imaju kuglice i kockice (istina, je neznam na koji se način koriste, niti čemu točno služe), a većina zapadnjaka (koji nemaju EHR) ima dvije ručice: jednu za dizanje-spuštanje, odnosno zadavanje položaja u P načinu, i drugu, koja služi za odabir veličine vučnog otpora, odnosno kad je skroz spuštena hidraulika radi u P položaju. Ta druga ručica se ponaša kao da imaš promjenjivu jačinu regulacije vučnog otpora (zapravo povratne veze) od P do D (ili kod nekih M).
Dakle, nije Zetorova hidraulika nikakvo svemirsko čudo, već služi svrsi kojoj je namijenjena.
Ja vecinom sve kopcim u najgornju rupu i kod oranja mi je pod obavezno u najgornjoj zbog odaziva hidraulika tj. rada fine hidraulike.
Nije to uvijek dobro, jer na taj način preopterećuješ balansnu oprugu i razvodnik.
Mjesto priključka treće točke zavisi o veličini i težini pluga,
naročito o visini poluge na plugu za koju kvačiš treću točku, kao i zemlji koju oreš.
Probaj zakvačiti za rupu niže, možda se ugodno iznenadiš
Za početak, bar priključke koji ne zahtjevaju regulaciju vučnog otpora (napisal sam to i par postova prije), kvači na najdonju rupu. Dugoročno ti se bu isplatilo (kroz manje rasklimano polužje i dugotrajniji razvodnik).